ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α.Τσεφέριν: «Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το Final 8 – Σκέψεις για οριστικοποίησή του στο μέλλον»

Α.Τσεφέριν: «Ιδιαίτερα ενδιαφέρον το Final 8 – Σκέψεις για οριστικοποίησή του στο μέλλον»

Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν μίλησε για το φετινό και διαφορετικό Final 8 του φετινού Champions League και όπως τόνισε συγκέντρωσε θετικά σχόλια και υπάρχουν σκέψεις για καθιέρωσή του.

Μια μάλλον αναγκαστική επιλογή ίσως οδηγήσει σε μια ριζική αλλαγή στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Ο πρόεδρος της UEFA άφησε ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να καθιερωθεί ως format του Champions League το Final 8, που φέτος αποφασίστηκε να γίνει λόγω των περιορισμών από την πανδημία.

«Ήταν μια επιλογή που κάναμε αναγκαστικά, αλλά είδαμε σε αυτή τελικά κάτι διαφορετικό. Σίγουρα θα σκεφτούμε να το καθιερώσουμε και στο μέλλον», τόνισε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν.

«Οι ομάδες μην έχοντας το μαξιλαράκι του επαναληπτικού παίζουν πιο επιθετικά. Σε μονά ματς, αν μια ομάδα προηγηθεί η άλλη είναι υποχρεωμένη να αντιδράσει άμεσα. Έτσι τα παιχνίδια είναι πιο συναρπαστικά. Θα πρέπει να δούμε βέβαια τι συνέπειες θα έχει η μείωση του αριθμού των αγώνων», πρόσθεσε.

Το τρέχον format, με την διεξαγωγή διπλών αγώνων από τους «16» και μετά μέχρι τον μονό τελικό, είναι… «κλειδωμένο» μέχρι και τη σεζόν 2024/25, αλλά θα γίνουν συζητήσεις για πιθανές τροποποιήσεις στο μέλλον.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Το Final 8 είχε μεγάλη επιτυχία και η τηλεθέαση ήταν τεράστια. Ίσως επειδή είναι Αύγουστους και ο κόσμος είναι στο σπίτι. Σε κάθε περίπτωση είναι ένα πολύ ενδιαφέρον τουρνουά. Θα δούμε, είναι νωρίς να πούμε οτιδήποτε», κατέληξε ο Τσέφεριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.