ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Άρση ασυλίας Κ.Βελόπουλου, χειροπέδες για κακούργημα σε Κ.Φλώρο κατά τα λοιπά ο Β.Πούτιν είναι «αυταρχικός»!

Γαλλία: Μεθυσμένος ποδοσφαιριστής προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα

Γαλλία: Μεθυσμένος ποδοσφαιριστής προκάλεσε τροχαίο και εγκατέλειψε το θύμα

Σε δυσμενή θέση βρίσκεται ο επιθετικός της Κλερμόν, Μοχάμεντ Μπαγιό, μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο ατύχημα.

Ο 23χρονος φορ της γαλλικής ομάδας μετά από πολύωρη κράτηση αφέθηκε ελεύθερος μετά την εμπλοκή του σε τροχαίο την Κυριακή.

Ο Μπαγιό κατηγορείται για εγκατάλειψη θύματος σε τροχαίο οδηγώντας υπό την επήρεια αλκοόλ. Η κράτηση του παρατάθηκε μέχρι σήμερα, έως ότου ομολόγησε τα όσα είχαν γίνει.

Η ακροαματική διαδικασία ορίστηκε για τις 22 Ιουνίου του 2022. Ο Μπαγιό παραβίασε φωτεινό σηματοδότη και προκάλεσε ατύχημα, χτυπώντας ένα άλλο όχημα με δυο επιβαίνοντες που ευτυχώς δεν τραυματίστηκαν σοβαρά. Μετά το αλκοτέστ, αποδείχτηκε ότι το επίπεδο αλκοόλ στο αίμα του ήταν 0,88 γρ., ενώ στη Γαλλία το όριο είναι 0,5% γρ.

Ο διεθνής άσος από τη Γουινέα προσπάθησε να διαφύγει με τα πόδια προτού συλληφθεί. Η πινακίδα βρέθηκε κοντά στη σκηνή του ατυχήματος και το αυτοκίνητο λίγα τετράγωνα πιο κάτω.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι υπότροπος καθώς το 2019 είχε συλληφθεί για παρόμοιο λόγο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.