ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νεκρός από πυροβολισμούς ποδοσφαιριστής με εμπλοκή σε στημένα ματς

Νεκρός από πυροβολισμούς ποδοσφαιριστής με εμπλοκή σε στημένα ματς

Δολοφονία η οποία προκαλεί πολλά ερωτηματικά σημειώθηκε στο Ελ Σαλβαδόρ με θύμα τον παλαίμαχο διεθνή ποδοσφαιριστή, Αλφρέντο Πατσέκο που είχε στο ενεργητικό του 86 συμμετοχές με την εθνική ομάδα της χώρας του. 

Όπως μεταδίδουν τα ΜΜΕ του Ελ Σαλβαδόρ, το θύμα ήταν στο δρόμο μαζί με φίλους του, όταν ένας άγνωστος άνοιξε πυρ προς αυτόν και την παρέα του. Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής υπέκυψε ακαριαία στα τραύματά του, ενώ άλλοι δύο βρίσκονται στο νοσοκομείο. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η δολοφονία σύμφωνα με τις Αρχές προκαλεί πολλές «σκιές», καθώς ο 33χρονος είχε τιμωρηθεί από την ομοσπονδία ποδοσφαίρου του Ελ Σαλβαδόρ μαζί με άλλους 13 συμπατριώτες του με διά βίου αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο λόγω εμπλοκής τους σε στημένους αγώνες. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.