ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Επεισόδια με οπαδούς μετά το Παρί – Ερυθρός Αστέρας (βίντεο)

Επεισόδια με οπαδούς μετά το Παρί – Ερυθρός Αστέρας (βίντεο)

Μέσα στο γήπεδο υπήρξε μια γιορτή του ποδοσφαίρου. Για την ακρίβεια μια γιορτή του επιθετικού ποδοσφαίρου, με την Παρί να συντρίβει τον Ερυθρό Αστέρα επικρατώντας με 6-1. Εκτός γηπέδου όμως δεν έλειψαν τα επεισόδια ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων.

Όπως τονίζουν ΜΜΕ στη Γαλλία, αφού αρχικά συγκρούστηκαν οι οπαδοί μεταξύ τους, στην συνέχεια περίπου 300 κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στις αστυνομικές δυνάμεις.

Η αλήθεια πάντως είναι πως ο όμιλος αυτός με Ερυθρό, Παρί, Νάπολι και Λίβερπουλ θεωρείται από τους πιο επικίνδυνους για επεισόδια, κάτι που φάνηκε και σήμερα.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.