ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευχάριστα τα νέα για τη Λίβερπουλ: «Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ευχάριστα τα νέα για τη Λίβερπουλ: «Είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρει το πρωτάθλημα»

Είτε διακοπεί το πρωτάθλημα της Premier League, είτε όχι, ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, υποστηρίζει ότι οι «κόκκινοι» θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα.

Ο ισχυρός άνδρας της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας ρωτήθηκε για την αγγλική ομάδα που είχε 25 βαθμούς διαφορά από τη δεύτερη Μάντσεστερ Σίτι στο αγγλικό πρωτάθλημα και δεν γινόταν να χάσει το πρωτάθλημα και θα το κατακτούσε έπειτα από 30 χρόνια.

«Δεν βλέπω τρόπο να μείνει άτιτλη η Λίβερπουλ. Αν επιστρέψουν στη δράση, δεδομένα θα νικήσει. Είναι πολύ κοντά. Ακόμα όμως και να μην συνεχιστεί το πρωτάθλημα, είναι απαραίτητο να βρεθεί τρόπος και να ανακοινωθούν οι θέσεις που θα λάβουν οι ομάδες. Κι έτσι, πάλι δεν βλέπω κάποιο σενάριο μέσω του οποίου δεν θα πάρει τον τίτλο η Λίβερπουλ. Καταλαβαίνω ότι οι οπαδοί της θα απογοητευτούν αν αυτό συμβεί σε άδειο γήπεδο ή δίχως να έχουν ολοκληρωθεί οι αγώνες, αλλά πιστεύω ότι είτε με τον έναν, είτε με τον άλλον τρόπο θα πάρουν το πρωτάθλημα», είπε ο Τσεφέριν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο πρόεδρος της UEFA ρωτήθηκε για το πως θα ανακηρυχθούν οι πρωταθλητές αν τα πρωταθλήματα δεν συνεχιστούν και αποκάλυψε πως προετοιμάζεται για όλα τα σενάρια, αλλά δεν μπορούν να πουν περαιτέρω τέτοιες λεπτομέρειες για τώρα, καθώς είναι πλήρως αφοσιωμένοι στην ολοκλήρωση των πρωταθλημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.