Μπαρτσελόνα: Πιθανή η παραίτηση του Τ.Μπαρτομέου

Μπαρτσελόνα: Πιθανή η παραίτηση του Τ.Μπαρτομέου

Πιθανόν είναι να παραιτηθεί το απόγευμα της Δευτέρας η διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Καθοριστικό το ΔΣ της Δευτέρας (26/10) για το άμεσο μέλλον της Μπαρτσελόνα, αφού η διοίκηση του Τζουσέπ Μαρία Μπαρτομέου ενδέχεται να παραιτηθεί.

Η τωρινή διοίκηση θα συνεδριάσει με κύριο θέμα συζήτησης την πρόταση μομφής εναντίον της, η οποία πρέπει να οδηγήσει σε δημοψήφισμα που θα λάβει χώρα στη 1 ή 2 Νοεμβρίου στο «Καμπ Νόου», εφόσον βεβαίως δεν παραιτηθεί άμεσα. Σε μια τέτοια περίπτωση, θα οριστεί επιτροπή που θα διαχειριστεί προσωρινά τον σύλλογο και θα προκηρύξει εκλογές μεταξύ των επόμενων σαράντα έως 90 ημερών.

Θυμίζουμε ότι η τωρινή διοίκηση έχει προκηρύξει εκλογές για το διήμερο 20-21 Μαρτίου του 2021, στην σκιά βεβαίως της πανδημίας του κορονοϊού και των δυσκολιών που αυτή προκαλεί για την προσέλευση των μελών για να ψηφίσουν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Εξαιτίας αυτής, άλλωστε, η διοίκηση ζήτησε μέσω επιστολής από την τοπική κυβέρνηση να αναβάλλει το δημοψήφισμα που επιφέρει η πρόταση μομφής, θεωρώντας ότι τίθεται σε κίνδυνο η υγεία των μελών του συλλόγου, πολλοί εκ των οποίων είναι ηλικιωμένοι και ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.