ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απόψε το ντέρμπι των «αιωνίων»: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Μόλις 1.000 άτομα θα παρακολουθήσουν από κοντά το ντέρμπι, λόγω κορωνοϊού

Απόψε το ντέρμπι των «αιωνίων»: Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται απόψε (19:30) τον Ολυμπιακός στη Λεωφόρο στο ντέρμπι της 18ης αγωνιστικής της Super League.

Είναι από τα παιχνίδια που ανεξαρτήτως κατάστασης των ομάδων η νίκη δεν δίνει ποτέ μόνο τρεις βαθμούς.

Αυτή αποψινή συνάντηση, βέβαια, μοιάζει έτσι κι αλλιώς να είναι μια από τις πιο αμφίρροπες των τελευταίων ετών. Αυτό γιατί οι αήττητοι «ερυθρόλευκοι» δοκιμάζονται στη Λεωφόρο κόντρα στους… ανεβασμένους «πράσινους».

Ο Ολυμπιακός θέλει να ξεπεράσει αναίμακτα κι αυτή τη δυσκολία στην προσπάθεια του να κατακτήσει αήττητος το πρωτάθλημα, ενώ ο Παναθηναϊκός θέλει να κάνει άλλο ένα καθοριστικό βήμα προς την επιστροφή του στην Ευρώπη.

Γενικότερα, όλες οι συνθήκες μοιάζουν ιδανικές για να δούμε ένα απολαυστικό ντέρμπι «αιωνίων». Μοναδική «παραφωνία» το γεγονός ότι στη Λεωφόρο θα δώσουν το «παρών» μόνο 1.000 φίλαθλοι, αφού αυτό προβλέπεται με βάση τα υφιστάμενα μέτρα της Κυβέρνησης για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού.

Οι 1.000 προσκλήσεις δόθηκαν αποκλειστικά σε κατόχους διαρκείας και με σειρά προτεραιότητας. Η διάθεση τους ξεκίνησε το μεσημέρι της Παρασκευής (14/1) και μέσα σε μια ώρα έκαναν… φτερά, κάτι που προδίδει τη «δίψα» που είχε ο κόσμος του Παναθηναϊκού γι’ αυτό το ματς!

Η ώρα και το κανάλι του Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

Το ντέρμπι «αιωνίων», Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (16/1) στις 19:30 και θα έχει τηλεοπτική μετάδοση από το CosmoteSport1HD.

Παναθηναϊκός: Εκτός αποστολής ο Χατζηγιοβάνης

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς έκρινε ότι ο Τάσος Χατζηγιοβάνης δεν είναι ακόμη έτοιμος για να δώσει το «παρών» σε ένα τόσο σημαντικό ματς κι έτσι τον άφησε εκτός αποστολής. Στην τελευταία προπόνηση ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα μαζί με τον Κουρμπέλη. Επίσης, να θυμίσουμε ότι δικαίωμα συμμετοχής δεν έχει ο Φακούντο Σάντσες.

Ολυμπιακός: Δεν ανακοίνωσε αποστολή ο Μαρτίνς

Ο Πέδρο Μαρτίνς αποφάσισε να μην ανακοινώσει αποστολή και πήρε όλους τους παίκτες για το ντέρμπι. Όπως τόνισε ο Πορτογάλος όλοι είναι διαθέσιμοι, έχοντας αφήσει πίσω τους τον κορωνοϊό. Εκτός είμαι ο Μπουχαλάκης, ο οποίος δεν έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του. «Αυτός ο αγώνας με τον Παναθηναικό είναι σημαντικός, έχει μία ιδιαίτερη αξία για τους φιλάθλους μας και θέλουμε να νικήσουμε», ανέφερε σε μήνυμα του στα social media ο τεχνικός του Ολυμπιακού.

ΟΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Καρλίτος αναμένεται να επιστρέψει στη βασική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, ενώ ο Ματιέ Βαλμπουενά αναμένεται να βρίσκεται στις αρχικές επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς στον Ολυμπιακό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.