ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Δημήτρης Σαραβάκος πάει για πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»

Ο Δημήτρης Σαραβάκος πάει για πρόεδρος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας»

Ο Γιάννης Αλαφούζος απέρχεται, βάσει καταστατικού από την προεδρία της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας», και στις εκλογές της 18ης Δεκεμβρίου ξεχωρίζει η υποψηφιότητα του Δημήτρη Σαραβάκου, ο οποίος αναμένεται και να είναι πρώτος στις επιλογές των μελών του σωματείου. Από κει και πέρα, υποψήφιοι για το 9μελες Δ.Σ είναι επίσης και οι παλαίμαχοι Τάκης Οικονομόπουλος, Βασίλης Κωνσταντίνου, ο υπεύθυνος διεξαγωγής αγώνων της ΠΑΕ, Σπύρος Βλάχος και το μέλος του Δ.Σ της ΠΑΕ και προερχόμενος από τις τάξεις των οπαδών του «τριφυλλιού», Γιώργος Καρανάσος.

Κάθε μέλος έχει δικαίωμα να φηφίσει 3 άτομα.

Η επικύρωση των υποψηφιοτήτων θα πραγματοποιηθεί από τη Γενική Συνέλευση της 12ης ή 13ης Δεκεμβρίου 2015.

Μετά την κατά τα άνω επικύρωση των υποψηφιοτήτων, δύνανται να αναρτηθούν στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου, επιμέρους πληροφορίες για τους υποψηφίους, σύμφωνα με τα στοιχεία, που οι ίδιοι οι υποψήφιοι έχουν αποστείλει στο Σωματείο προς τούτο. Συνεπώς, παρακαλούνται όσοι υποψήφιοι το επιθυμούν -και δεν το έχουν έως σήμερα πράξει-, να αποστείλουν είτε μέσω τηλεομοιοτυπίας στο αριθμό 210 6870713 είτε μέσω ηλεκτρονικού μηνύματος στο [email protected], περιληπτικό βιογραφικό σημείωμά τους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Κάθε υποψήφιος έχει δικαίωμα να παρουσιάσει στη Γενική Συνέλευση της 12ης ή 13ης Δεκεμβρίου 2015, γραπτά ή προφορικά σύντομο βιογραφικό σημείωμά του.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.