ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Κάκωση στον τετρακέφαλο ο Νίκος Μαρινάκης, στον Παναθηναϊκό

Κάκωση στον τετρακέφαλο ο Νίκος Μαρινάκης, στον Παναθηναϊκό

Χωρίς τον Νίκο Μαρινάκη ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού εν όψει του εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης για την 14η αγωνιστική της Super League. 

Ο νεαρός μπακ του «τριφυλλιού» έχει υποστεί κάκωση στον τετρακέφαλο και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες, ενώ σήμερα ακολούθησε θεραπεία και ατομικό πρόγραμμα. 

Μαζί του ήταν ο Τελάντερ και ο Μπεργκ, ενώ ο Αμπέντ έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης, για προληπτικούς λόγους. Οι «πράσινοι» ξεκίνησαν με ζέσταμα και στη συνέχεια χωρίστηκαν σε δυο γκρουπ όπου το ένα έκανε γυμναστήριο και το άλλο τακτική. 

Στο προσκήνιο επανήλθε η υπόθεση του Ντέιβιντ, αφού δημοσιεύματα ανέφεραν πως οι «πράσινοι» καλούνται να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 680.000 ευρώ, ύστερα από σχετική απόφαση του CAS για παράνομη μεταγραφή του Βραζιλιάνου άσου από την Παλμέιρας. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» τονίζουν πως έχουν ήδη καταβάλει 250.000 ευρώ μετά την αρχική απόφαση του δικαστηρίου, όμως το αρμόδιο όργανο της βραζιλιάνικης ομοσπονδίας επιδίκασε νέο ποσό ύψους 330.000 ευρώ, που όμως είναι εφέσιμο.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.