ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ντράπηκε ο Χίμλερ όταν άκουσε τον Μαγιορκίνη...

Μάνταλος ξανά του…χρόνου στην ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού και τιμωρίας

Μάνταλος ξανά του…χρόνου στην ΑΕΚ, λόγω τραυματισμού και τιμωρίας

Από το 2016 θα αγωνιστεί ξανά με την ΑΕΚ ο Πέτρος Μάνταλος. Ο 24χρονος επιτελικός μέσος επιλέχθηκε να εκτίσει την ποινή μίας αγωνιστικής, που επισύρουν οι τέσσερις κάρτες που συμπλήρωσε στη Νέα Σμύρνη, στον αγώνα της επόμενης Δευτέρας με τον Λεβαδειακό στο ΟΑΚΑ. 

Ως εκ τούτου θα του δοθεί και ο απαιτούμενος χρόνος να ξεπεράσει το διάστρεμμα που υπέστη κόντρα στον Πανιώνιο και λόγω του οποίου έκανε ατομικό πρόγραμμα τη Δευτέρα. Ο Μάνταλος δύσκολα θα παίξει και στον αγώνα Κυπέλλου της Πέμπτης στη Λάρισα, εφόσον διεξαχθεί μετά την απεργία του ΠΣΑΠ. 

Ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που επίσης είχε έναν τραυματισμό στον αστράγαλο στον αγώνα του Σαββάτου, έκανε πρόγραμμα αποφόρτισης όπως και όσοι αγωνίστηκαν απέναντι στον Πανιώνιο. Ο Αλάιν Μπαρόχα παρέμεινε στο σπίτι του λόγω ίωσης του αναπνευστικού. Η προπόνηση της Τρίτης θα αρχίσει στις 10:30.

Με κόσμο Λάρισα-ΑΕΚ

Με κόσμο θα διεξαχθεί την Πέμπτη ο αγώνας της Λάρισας με την ΑΕΚ για την τελευταία αγωνιστική των ομίλων του Κυπέλλου. 

Αρχικά είχε τιμωρηθεί η έδρα της Λάρισας και το ματς με την ΑΕΚ θα γινόταν κεκλεισμένων των θυρών. Σήμερα, όμως, η ομάδα του Κάμπου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία ενημερώνει: 

“H ΠΑΕ ΑΕΛ πριν λίγη ώρα κατέβαλε στην ΕΠΟ το ποσό των 46.000 ευρώ για το πρόστιμο το οποίο επεβλήθη από την απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία εξαφάνισε την ποινή των 2 αγωνιστικών και άφησε το πρόστιμο για το πλαστικό ποτήρι νερού, το οποίο έπεσε στον αγωνιστικό χώρο και για το γεγονός ότι μετά τη λήξη του αγώνα 10 οπαδοί για να πανηγυρίσουν με τους παίκτες τη νίκη εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η ΠΑΕ ΑΕΛ κάνει έκκληση στους οπαδούς μας με τη συμπεριφορά τους να βοηθήσουν να μην τιμωρηθεί ξανά η έδρα μας και αυτό να είναι το τελευταίο πρόστιμο. Με τα χρήματα αυτά η ΑΕΛ θα μπορούσε να κάνει μια φιλανθρωπική προσφορά ή να αγοράσει έναν εξαιρετικό ποδοσφαιριστή στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου”.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.