ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Χωρίς Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό

Χωρίς Μπερμπάτοφ ο ΠΑΟΚ στο Καραϊσκάκη με τον Ολυμπιακό

Με ποινή τριών αγωνιστικών τιμωρήθηκε από το μονομελές πειθαρχικό όργανο της Super League o Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ για την αποβολή του στον αγώνα με την ΑΕΚ.

Ο Βούλγαρος επιθετικός είδε την άγουσα για τα αποδυτήρια για την αγκωνιά στον Σιμόες στο 83ο λεπτό και τιμωρήθηκε με το άρθρο 10, παράγραφος 1γ. του πειθαρχικού κώδικα για «βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά σε αντίπαλο παίκτη» ενώ του επιβλήθηκε και πρόστιμο 200 ευρώ.

 Ο Μπερμπάτοφ έχει ήδη εκτίσει την μία αγωνιστική στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον Πανιώνιο και θα χάσει ακόμη τους αγώνες πρωταθλήματος με Ατρόμητο στην Τούμπα και Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκης».

Ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον αυριανό (30/1, 19:30) αγώνα με τον Ατρόμητο. Ο Ίγκορ Τούντορ την Παρασκευή είχε τη δυνατότητα να δοκιμάσει τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τούμπας.

 Λογικό ήταν, λοιπόν, το πρόγραμμα να επικεντρωθεί στην τακτική και την κυκλοφορία της μπάλας με τον τεχνικό του Δικεφάλου να επισημαίνει στους παίκτες του τον τρόπο που θέλει να κινούνται στον αγωνιστικό χώρο. Παράλληλα, οι παίκτες του ΠΑΟΚ δούλεψαν ξεχωριστά στην αντιμετώπιση των στημένων φάσεων που ως τώρα έχουν… πληγώσει την ομάδα.

Ο Παναγιώτης Γλύκος συνέχισε τρέξιμο, ο Μάριν Λέοβατς πρόγραμμα με μπάλα, ενώ οι τιμωρημένοι Γιώργος Τζαβέλλας , Στέφανος Αθανασιάδης έμειναν στο γυμναστήριο για αποθεραπεία κι αποκατάσταση. Ο Χάρης Χαρίσης υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου ν’ αξιολογηθεί η κατάσταση του τραυματισμού του και τ’ αποτελέσματα αναμένονται εντός της ημέρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Ίγκορ Τούντορ επέλεξε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του και είναι οι: Βελλίδης , Μελίσσας , Κόστα , Μαλεζάς , Βίτορ , Σκόνδρας , Κοροβέσης , Κίτσιου , Κάτσε , Τσίμιροτ , Τζιόλης , Σάμπο , Γκολάσα , Πέλκας , Μυστακίδης , Ζάιρο , Ροντρίγκες , Μακ .

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.