ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στον ΠΑΟΚ ο Ζέλικο Μπρκιτς της Ουντινέζε

Στον ΠΑΟΚ ο Ζέλικο Μπρκιτς της Ουντινέζε

Σε μια σπουδαία μεταγραφική κίνηση είναι έτοιμος να προχωρήσει ο ΠΑΟΚ. Αυτή την ώρα βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη ο Σέρβος τερματοφύλακας της Ουντινέζε, Ζέλικο Μπρκιτς.

Ο 29χρονος πορτιέρε βρίσκεται στη συμπρωτεύουσα ώστε να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εφόσον δεν υπάρξει κάποιο πρόβλημα, τότε αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιό του με τον «δικέφαλο του βορρά».

Ο Μπρκιτς έχει συμβόλαιο με την Ουντινέζε μέχρι το καλοκαίρι του 2018, ωστόσο οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ βρίσκονται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον ιταλικό σύλλογο για να τον κάνουν δικό τους.

Το who is who

Ο Σέρβος τερματοφύλακας ξεκίνησε την καριέρα του από την Βοϊβοντίνα και παρέμεινε εκεί μέχρι το 2011. Ενδιάμεσα, είχε αγωνιστεί ως δανεικός στην Προλετέρ Νόβι Σαντ. Το καλοκαίρι του ’11 πήρε μεταγραφή στην Ουντινέζε και παραχωρήθηκε με μορφή δανεισμού στη Σιένα, όπου και μέτρησε 20 εμφανίσεις σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Επέστρεψε στους «Φριουλάνι» την επόμενη σεζόν και τις τρεις επόμενες αγωνιστικές περιόδου, αγωνίστηκε σε 50 αναμετρήσεις σε πρωτάθλημα, Κύπελλο, Europa League και προκριμματικά Champions League. Πρόπερσι δόθηκε δανεικός στην Κάλιαρι παίζοντας σε 21 ματς, ενώ το ίδιο συνέβη και την περασμένη σεζόν, μετρώντας μόλις 7 συμμετοχές με την Κάρπι.

TAGS:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.