ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Α’ Εθνική: Νίκη για την Λαμία με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ

Α’ Εθνική: Νίκη για την Λαμία με 2-1 κόντρα στον ΟΦΗ

Σε ένα ματς όπου πρωταγωνιστικό ρόλο έπαιξε ο VAR, που υπέδειξε δύο πέναλτι τα οποία «έχασε» ο διαιτητής, η Λαμία συνέχισε την ανοδική της πορεία, επικρατώντας στην έδρα της 2-1 του ΟΦΗ για τη 13η αγωνιστική της Super League.

Οι Κρητικοί προηγήθηκαν στο 11΄ με πέναλτι του Ναμπί, αλλά η ομάδα του Άκη Μάντζιου ισοφάρισε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Τουράμ και ολοκλήρωσε την ανατροπή με τον Δημούτσο στο 59΄.

Το πρώτο πέναλτι μέσω βίντεο ήταν υπέρ του ΟΦΗ, σε ανατροπή του Μάνου από τον τερματοφύλακα Θεοδωρόπουλο. Ο επιθετικός είχε αρχικά υποδειχθεί σε θέση οφσάιντ, που δεν υπήρχε, και στη συνέχεια ο διαιτητής είδε στο ριπλέι την παράβαση και καταλόγισε το πέναλτι, στο οποίο ευστόχησε ο Ναμπί στο 11΄. Ο σκόρερ τη στιγμή της εκτέλεσης αισθάνθηκε ενόχληση στο δικέφαλο (όπου είχε πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες) και αντικαταστάθηκε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Οι φιλοξενούμενοι είχαν στη συνέχεια ευκαιρίες με τους Μάνο και Σεμέντο να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, δεν τα κατάφεραν και ισοφαρίστηκαν στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου με πέναλτι του Τουράμ, το οποίο επίσης υποδείχθηκε με καθυστέρηση και μετά από εξέταση του βίντεο (αρχικά ο διαιτητής σφύριξε επιθετικό φάουλ), για σπρώξιμο του Κοροβέση στον Βασιλόγιαννη.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.