Λαμία-Παπαϊωάννου: «Αυτό δεν είναι VAR… είναι γομάρ» (βίντεο)

Λαμία-Παπαϊωάννου: «Αυτό δεν είναι VAR… είναι γομάρ» (βίντεο)

Ο ιδιοκτήτης της Λαμίας, Πανουργιάς Παπαϊωάννου, τοποθετήθηκε δημόσια μετά το 1-1 της ομάδας του κόντρα στον Αστέρα. Εξαπέλυσε επίθεση στους Έλληνες διαιτητές, αναφέροντας:

“Πήρα την απόφαση να μιλήσω δημόσια γιατί αυτό που είδαμε σήμερα και έχουμε δει και στα προηγούμενα ματς, δεν συνιστά τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο, το ‘ευ αγωνίζεσθαι’. Μιλάμε για ένα ποδόσφαιρο που έχει φτάσει στα όρια του κανιβαλισμού, από τη διαιτησία. Το λέω με κάθε ευθύνη αυτό. Είμαι ένας επιχειρηματίας που έχω βάλει χρήματα στην ομάδα που αγαπάω.

Είμαστε μία υγιής ομάδα. Δεν εξαρτόμαστε από μεγάλα σωματεία. Το έχουμε αποδείξει στην πορεία μας. Δυστυχώς δεν θέλουν στο ποδόσφαιρο τα υγιή και καθαρά σωματεία. Καλώ τον Υπουργό να πάρει αποφάσεις. Δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτό το πρωτάθλημα, γιατί όσοι είμαστε υγιείς σε αυτό το χώρο, θα το σκεφτούμε πολύ να συνεχίσουμε να βάζουμε χρήματα. Αυτά που ζούμε το τελευταίο διάστημα, έχουν ρίξει το ποδόσφαιρο πολύ χαμηλά. Αυτό το VAR θα γράψει ιστορία. Αυτό δεν είναι VAR, είναι Γομάρ! Ζητάω συγνώμη για αυτή την έκφραση.

Ξεφτίλισαν το άθλημα. Καλώ τους υγιείς παράγοντες του ποδοσφαίρου να πάρουν αποφάσεις. Θα πω εδώ πως ο Κούγιας φωνάζει τόσο καιρό, αλλά θα πω ότι δικαιώνεται. Κάποιοι θέλουν συγκεκριμένες ομάδες στα πλέι οφ, για τους λόγους που θέλουν. Δεν θέλουν δίκαιες και τίμιες ομάδες. Δεν μας θέλουν στο ποδόσφαιρο. Εγώ θα είμαι Λαμία και μόνο Λαμία. Πρέπει σύντομα και άμεσα να ληφθούν αποφάσεις”.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.