ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΑΕΚ: Ένα βήμα πριν την προσωρινή «μετακόμιση» στη Ριζούπολη

ΑΕΚ: Ένα βήμα πριν την προσωρινή «μετακόμιση» στη Ριζούπολη

Προσωρινή στάθμευση στο γήπεδο της Ριζούπολης φαίνεται πως θα χρειαστεί η ΑΕΚ πριν την τελική μετακόμιση της ομάδας στο νέο γήπεδο της Νέας Φιλαδέλφειας.

Σύμφωνα με σημερινό (17/4) δημοσίευμα αθλητική εφημερίδας οι πιθανότητες να συμβεί κάτι τέτοιο παρουσιάζονται πλέον ως αυξημένες.

Το μικρότερο κόστος που θα έχει συγκριτικά με το ΟΑΚΑ, σε συνδυασμό με τα περιορισμένα έσοδα που φαίνεται ότι θα υπάρχουν, λόγω του κορωνοϊού, καθιστούν τη Ριζούπολη ιδανική λύση για την ΑΕΚ.

Επίσης αυτό που σκέφτονται στην “κιτρινόμαυρη” ΠΑΕ, είναι και το γεγονός ότι η πανδημία θα επηρεάσει και την κίνηση στα εισιτήρια διαρκείας, οπότε δεν θα υπάρχει ζήτημα κάλυψης των αναγκών λογικά.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την τελική απόφαση πάντως αναμένεται να πάρει προσωπικά ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως αναφέρεται, αφού ελέγξει τα δεδομένα και τις προϋποθέσεις της συμφωνίας για την χρήση του γηπέδου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.