ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό – Έχασε 78-79 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ

Euroleague: Νέα ήττα για τον Παναθηναϊκό – Έχασε 78-79 από την Αρμάνι Μιλάνο στο ΟΑΚΑ

Η έδρα του Παναθηναϊκού «έσπασε» πολύ νωρίς φέτος στην Euroleague, με τους πράσινους να χάνουν στην τρίτη αγωνιστική με 78-79 από την Αρμάνι Μιλάνο.

Ο ΠΑΟ πλέον μετρά δύο ήττες σε 3 αγώνες στην Euroleague, καθώς κέρδισε τον Ερυθρό Αστέρα στο ΟΑΚΑ και έχασε στην Γαλλία από την Βιλερμπάν. Και όπως κόντρα στην Βιλερμπάν έτσι και απόψε μοιραίος ήταν στην τελευταία επίθεση ο Νικ Καλάθης. Στην τελευταία επίθεση πήρε την μπάλα ο Καλάθης, έχασε το λέι απ, αφού η μπάλα χτύπησε στο ταμπλό, στο στεφάνι και κατέληξε εκτός στόχου.

Πλέον, ο Παναθηναϊκός κάνει την ζωή του πολύ δύσκολη από το ξεκίνημα της Euroleague με δύο ήττες στην πλάτη του. Η Αρμάνι Μιλάνο έκανε σπουδαία εμφάνιση επί αθηναϊκού εδάφους, τελείωσε το παιχνίδι με 53.9% στα τρίποντα και είδε τον πιο… άσημο παίκτη της, τον Ρικάρντο Μορασκίνι, να κάνει τη διαφορά στο φινάλε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Την ώρα που ο Σέρχιο Ροντρίγκεθ έχανε δύο σερί ελεύθερα σουτ τριών πόντων, ο Πολ Μπιλίγκα ανανέωνε κατοχές στο τελευταίο λεπτό, κι ο Ρικάρντο Μορασκίνι έβαλε δύο κρίσιμες βολές στα 8.8” για το τέλος, για να γράψει το τελικό σκορ. Ο Νικ Καλάθης αστόχησε στην εκπνοή, κι έτσι η ιταλική ομάδα πανηγύρισε μια μεγάλη εκτός έδρας νίκη στο ΟΑΚΑ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.