ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόμπι Μπράιαντ : Οι διακοπές σε Μύκονο και Σπέτσες και οι φωτογραφίες σε Παρθενώνα και Καλλιμάρμαρο (φωτο)

Κόμπι Μπράιαντ : Οι διακοπές σε Μύκονο και Σπέτσες και οι φωτογραφίες σε Παρθενώνα και Καλλιμάρμαρο (φωτο)

Ξεχωριστή θέση στην καρδιά του αδικοχαμένου Κόμπι Μπράιαντ φαίνεται πως είχε η Ελλάδα.

Ο Αμερικανός σούπερ σταρ το καλοκαίρι του 2014 είχε περάσει τις διακοπές του στη χώρα μας.

Αυτές είχαν ξεκινήσει από τη Μύκονο, ενώ στη συνέχεια είχε κάνει στάση στην Αθήνα, πριν ολοκληρώσει τις διακοπές του στην Ελλάδα, στις πανέμορφες Σπέτσες.

Κατά την παρουσία του στην Αθήνα είχε φωτογραφηθεί στον Παρθενώνα, αλλά και στο Καλλιμάρμαρο.

«Στην όμορφη πόλη της Αθήνας με την πανέμορφη Αφροδίτη μου, στο στάδιο όπου πραγματοποιήθηκαν οι πρώτοι σύγχρονοι Ολυμπιακοί Αγώνες το 1896» έγραφε η ανάρτηση που συνόδευε τις φωτογραφίες.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://www.instagram.com/p/p-stWUxNhW/?utm_source=ig_embed
Υπενθυμίζεται ότι ο Κόμπι Μπράιαντ είχε βρεθεί στη χώρα μας και το 2011, προκειμένου να δώσει το παρών σε νεοσύστατο κατάστημα εταιρίας χορηγού του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.