ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αναβάλλεται ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Μιλάνο – Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις

Αναβάλλεται ο αγώνας του Ολυμπιακού στο Μιλάνο – Αναμένουμε επίσημες ανακοινώσεις

Έπειτα και από πολλές πιέσεις απ’ όλες τις πλευρές η Euroleague αναμένεται να ανακοινώσει την αναβολή του παιχνιδιού του Ολυμπιακού με την Αρμάνι Μιλάνο.

Μόνο η επίσημη ενημέρωση της Euroleague απομένει, προκειμένου να οριστικοποιηθεί η αναβολή του αγώνα του Ολυμπιακού στην έδρα της Αρμάνι Μιλάνο, για την 29η αγωνιστική της διοργάνωσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες , οι πιέσεις που ασκήθηκαν από πολλές πλευρές προς τη μεριά της Euroleague έπιασαν τόπο. Αν και αρχικά είχε τεθεί θέμα μεταφοράς του αγώνα σε άλλη έδρα, φαίνεται πως πάρθηκε η απόφαση η αναμέτρηση να πάρει… αναβολή.

Η εξέλιξη αυτή αναμένεται να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες ώρες από την Euroleague, ενώ -πιθανότατα- θα γίνει γνωστή και η νέα ημερομηνία του Αρμάνι – Ολυμπιακός. Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο αν ο αγώνας θα οριστεί να γίνει στο Μιλάνο ή σε άλλη πόλη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Περισσότερα σε λίγο…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.