ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ο Προμηθέας πήρε την εκδίκηση (98-88) του από την ΑΕΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ

Ο Προμηθέας πήρε την εκδίκηση (98-88) του από την ΑΕΚ και προκρίθηκε στον τελικό του Σούπερ Καπ

Πριν από λίγους μήνες η ΑΕΚ ήταν αυτή που κέρδιζε τον Προμηθέα Πατρών στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας στο μπάσκετ και κατακτούσε το τρόπαιο.

Τώρα η ομάδα της Πάτρας πήρε την εκδίκηση της κερδίζοντας τους «κιτρινόμαυρους» με 98-88 για τον πρώτο ημιτελικό του ελληνικού Σούπερ Καπ. Ο Προμηθέας θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Παναθηναϊκός-Περιστέρι.

Ο Προμηθέας υπέδειξε περισσότερο πάθος, έκανε ένα τρομερό τέταρτο δεκάλεπτο (31-21 το σκορ του δεκαλέπτου) και ξεκίνησε με το «δεξί» την χρονιά.

Από την άλλη πλευρά η ΑΕΚ έχασε την ευκαιρία να διεκδικήσει έναν τίτλο και πλέον στρέφει όλη την προσοχή της στο Final 8 του Basketball Champions League που θα γίνει στην Αθήνα.

Απίθανη εμφάνιση από τον Μιχάλη Λούντζη, σπουδαίος στην τέταρτη περίοδο ο Χάρης Γιαννόπουλος που «καθάρισε» την πρώην ομάδα του, η οποία δεν βρήκε τρόπο να αμυνθεί στην περιφέρεια και είχε κάκιστη παρουσία στα τελευταία λεπτά του ματς.

Προμηθέας Πάτρας-ΑΕΚ 98-88

ΤΑ ΔΕΚΑΛΕΠΤΑ: 23-25, 43-46, 67-67, 98-88

ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ ΠΑΤΡΩΝ (Γιατράς): Αγκμπελέσε 5 (6 ριμπάουντ), Αγραβάνης 14 (2/3 δίποντα, 2/2 τρίποντα, 4/4 βολές, 7 ριμπάουντ, 2 ασίστ), Γκάρετ 8 (4/9 δίποντα), Γιαννόπουλος 19 (2/4 δίποντα, 5/7 τρίποντα, 4 ριμπάουντ), Μίλερ 24 (3/6 δίποντα, 5/6 τρίποντα, 6 ασίστ, 2 κλεψίματα), Λούντζης 21 (4/5 δίποντα, 3/6 τρίποντα, 6 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα), Τζέιμς 3 (1/6 σουτ), Χριστοδούλου 3, Φλόιντ 1

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΑΕΚ (Παπαθεοδώρου): Μορέιρα 19 (8/10 δίποντα, 3/4 βολές, 8 ριμπάουντ), Λάνγκφορντ 14 (1/7 δίποντα, 2/4 τρίποντα, 6/10 βολές), Χρυσικόπουλος 2, Γκίκας 5 (1), Λοτζέσκι 4, Ράις 18 (3/6 δίποντα, 2/6 τρίποντα, 6/6 βολές, 3 ριμπάουντ, 5 ασίστ), Ματσιούλις 20 (4/6 δίποντα, 3/4 τρίποντα, 3/4 βολές), Ζήσης 2, Κατσίβελης, Γόντικας 2, Άτκινς 2

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.