ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Στο στόχαστρο της Ζενίτ ο Ι.Παπαπέτρου – Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Στο στόχαστρο της Ζενίτ ο Ι.Παπαπέτρου – Μένει ελεύθερος το καλοκαίρι

Ο Ιωάννης Παπαπέτρου εμφανίζεται ψηλά στην λίστα αρκετών ευρωπαϊκών ομάδων ενόψει καλοκαιριού, με τη Ζενίτ να ενδιαφέρεται έντονα.

Το συμβόλαιο του 27χρονου φόργουορντ με τον Παναθηναϊκό ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν και οι Ρώσοι καλοβλέπουν την περίπτωσή του.

Στην ομάδα της Αγίας Πετρούπολης βρίσκονται δύο πρώην «πράσινοι», με τον Τσάβι Πασκουάλ να γνωρίζει πολύ καλά τον Παπαπέτρου από την κοινή τους θητεία στο Τριφύλλι. Στον ρωσικό σύλλογο βρίσκεται επίσης και ο πρώην παράγοντας του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει το ρόλο του αθλητικού διευθυντή και παίρνει τις τελικές αποφάσεις για το ρόστερ.

Ο διεθνής άσος το καλοκαίρι γίνεται free agent και η Ζενίτ, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα στο εξωτερικό, είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για τον 27χρονο φόργουορντ. Ο Παναθηναϊκός θα προσπαθήσει να τον κρατήσει στο ρόστερ του και τη νέα σεζόν, αλλά η ρώσικη ομάδα έχει μεγαλύτερη οικονομική ευχέρεια και θα προσπαθήσει να κλέψει τον Παπαπέτρου από τους Πράσινους.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο διεθνής άσος σε δηλώσεις που έκανε το βράδυ της Δευτέρας στην κρατική τηλεόραση τόνισε ότι θα αποφασίσει για το μέλλον του μετά την ολοκλήρωση της σεζόν. «Θα αποφασίσω το καλοκαίρι. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, είναι υποχρέωση και στόχος μας. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στην ομάδα, αλλά και για την αγάπη που δείχνει ο κόσμος. Θα δούμε τι μπορεί να δουλέψει και να δούμε την επόμενη ημέρα. Τώρα δεν θέλω να έχω πολλά στο μυαλό μου, θέλω να τελειώσουμε με το νταμπλ», ανέφερε ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, που ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.