ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Οι κατάσκοποι πρόβλημα για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ

Οι κατάσκοποι πρόβλημα για την Λίβερπουλ του Γιούργκεν Κλοπ

Ένας προπονητής δεν πρέπει μόνο να βρει λύσεις για την ομάδα που θα κατεβάσει σε κάθε παιχνίδι. Θα πρέπει να φροντίσει να μην το μάθει και ο αντίπαλος, τουλάχιστον όχι νωρίτερα από το σφύριγμα έναρξης του αγώνα. 

Αυτό είναι και ένα από τα σημαντικότερα θέματα που αντιμετωπίζει ο Γιούργκεν Κλοπ, καθώς το Μέλγουντ είναι κάτι σαν «ξέφραγο αμπέλι», όπου ο καθένας με την βοήθεια ενός κουβά ή μιας μικρής σκάλας μπορεί άνετα να παρακολουθήσει την προπόνηση της Λίβερπουλ. Αυτό δεν θα αποτελούσε ιδιαίτερα μεγάλο θέμα, αν λεπτομέρειες αλλά και βίντεο των προπονήσεων δεν διέρρεαν σε χρόνο μηδέν μέσω των social media. 

Ως πρώτη λύση, ο Γερμανός τεχνικός ζήτησε να υψωθεί μια κουρτίνα ύψους 4,5 μέτρων γύρω από το προπονητικό κέντρο, προκειμένου η ομάδα θα δουλεύει μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Κάτι ανάλογο είχε ζητήσει και ο πρώην τεχνικός της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, που αντιμετώπιζε παρόμοια προβλήματα. 

Αν και η επιθυμία του Κλοπ πραγματοποιήθηκε, οι διαρροές πληροφοριών δεν έπαψαν, πράγμα που κάνει τους υπεύθυνους της ομάδας να στρέψουν τις έρευνες προς τα μέσα, ώστε να διαπιστώσουν αν υπάρχει ρουφιάνος στην… οικογένεια. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα περισσότερα προπονητικά κέντρα των ομάδων της Πρέμιερ Λιγκ είναι έτσι κατασκευασμένα που δεν αφήνουν κανένα περιθώρια στους επίδοξους κατασκόπους, κάτι που δεν ισχύει για την Λίβερπουλ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.