ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Νέα κόντρα Ολυμπιακού – ΕΟΚ! – Εκνευρισμένος και ο Κουντούρης…

Νέα κόντρα Ολυμπιακού – ΕΟΚ! – Εκνευρισμένος και ο Κουντούρης…

Φαίνεται ότι το έχει η μοίρα του προέδρου της ΕΟΚ Γιώργου Βασιλακόπουλου να βρίσκεται στα “χαρακώματα” με τον Ολυμπιακό. 

Έτσι, μετά τη διαμάχη που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τους Αγγελόπουλους, τώρα, παρουσιάζεται σφόδρα δυσαρεστημένος και ο πρόεδρος του ερασιτέχνη Ολυμπιακού, Μιχάλης Κουντούρης για τα έκτροπα του φάιναλ φορ των γυναικών. 

Η δήλωση του προέδρου της ΕΟΚ, σύμφωνα με την οποία “κάποιοι άνθρωποι έδωσαν ραντεβού θανάτου στη Λευκάδα, δεν τους πήρε χαμπάρι κανένας και δημιούργησαν τα έκτροπα την ώρα που δεν υπήρχαν τα όργανα της τάξης”, επέφερε δυσαρέσκεια από πλευράς του “ερυθρόλευκου” παράγοντα. 

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κουντούρης μέσω γνωστών και φίλων υπενθύμισε στον Βασιλακόπουλο ότι με παρότρυνσή του “κόπηκαν μαχαίρια” οι χλιαρές αποδοκιμασίες οπαδών του Ολυμπιακού προς το πρόσωπό του.   

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.