ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Άλλη μια απώλεια για την Μπάγερν Μονάχου – Αποχωρεί και ο Φ. Ριμπερί (βίντεο)

Άλλη μια απώλεια για την Μπάγερν Μονάχου – Αποχωρεί και ο Φ. Ριμπερί (βίντεο)

Μετά τον Άριεν Ρόμπεν και ο Φρανκ Ριμπερί, αναμένεται να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο καλοκαίρι, όπως αποκάλυψε ο Χασάν Σαλιχάμιτζιτς.

«Νομίζω πως έτσι θα γίνει. Ο Φρανκ ξέρει πως είναι μια μεταβατική περίοδος για το κλαμπ, αλλά είμαστε πολύ χαρούμενοι για τον τρόπο που αποδίδει», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής των Βαυαρών.

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες εβδομάδες, έγινε γνωστό πως και ο Άριεν Ρόμπεν θα αποχωρήσει μετά το τέλος της φετινής σεζόν από τους Βαυαρούς, με το δίδυμο αυτό να γράφει ιστορία με τη Μπάγερν.

Ο 35χρονος Γάλλος άσος ανήκει στην Μπάγερν από το 2007 και έχει κατακτήσει μαζί της μεταξύ άλλων το Champions League το 2013 και οκτώ πρωταθλήματα μετρώντας 406 συμμετοχές, 119 γκολ και 180 ασίστ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.