ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

ΠΑΟΚ: Τετ α τετ βόμβα Ιβάν Σαββίδη με… Πρίγιο

ΠΑΟΚ: Τετ α τετ βόμβα Ιβάν Σαββίδη με… Πρίγιο

Η παρουσία του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς στο “Μακεδονία Παλάς” έβγαλε μια είδηση που ίσως και να έχει… ψωμί για τον ΠΑΟΚ.

Λίγοι μήνες έχουν μόνο περάσει από την αποχώρησή του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς από τον ΠΑΟΚ για την Αλ Ιτιχάντ και το μέλλον του Σέρβου επιθετικού φημολογείται πως είναι δυσοίωνο στη Σαουδική Αραβία.

Οι σχέσεις του Πρίγιοβιτς με τον νέο προπονητή της Αλ Ιτιχάντ έχουν διαταραχθεί, αφού τον έχει θέσει ουσιαστικά εκτός ομάδας. Την ίδια στιγμή, ο Πρίγιοβιτς διατηρεί ισχυρούς δεσμούς με τον ΠΑΟΚ, κάτι που φάνηκε και από την παρουσία του στη φιέστα για την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, στην Τούμπα.

Οι φήμες για επιστροφή του Πρίγιοβιτς στον ΠΑΟΚ “φούντωσαν” μετά και την προ ημερών παρουσία του στη Θεσσαλονίκη και διαμονή του στο “Μακεδονία Παλάς”. Ο Σέρβος επιθετικός είχε μάλιστα και συνάντηση με τον Ιβάν Σαββίδη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής τον αν -μέσα σε αυτά που συζήτησαν οι δύο άνδρες- έπεσε στο… τραπέζι το ενδεχόμενο επιστροφής του “Πριγιο-γκολ” στον “δικέφαλο του Βορρά”.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.