ΕΠΟ: Σε αναζήτηση νέου αρχιδιαιτητή – Στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

Ο Άγγλος αρχιδιαιτητής ανακοινώθηκε από την ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου

ΕΠΟ: Σε αναζήτηση νέου αρχιδιαιτητή – Στην Αίγυπτο ο Κλάτενμπεργκ

Ήταν ένα διάστημα που ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ είχε μείνει… μέτεωρος και υπήρχαν αμφιβολίες για το εάν θα έμενε ή όχι στην ΚΕΔ / ΕΠΟ. Πως ακόμα και η πρόταση που θα του γινόταν για να συνεχίσει στην ελληνική ΚΕΔ ως αρχιδιαιτητής θα ήταν με τα μισά χρήματα που έπαιρνε.

Ωστόσο ήρθε η ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Αιγύπτου να δώσει ένα τέλος σε όλα αυτά. Και αυτό διότι ανακοίνωσε τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον νέο αρχιδιαιτητή της!

Κάτι που πρακτικά σημαίνει ότι η ΕΠΟ θα πρέπει να βρει τον διάδοχό του, που αναμένεται να είναι ξένος. Ο Κλάτενμπεργκ είχε όντως κρούση από την Ομοσπονδία της Αιγύπτου και τελικά εάν κρίνουμε από τη σχετική ενημέρωση οι επαφές πήγαν μέχρι το τελικό στάδιο.

Η αιγυπτιακή Ομοσπονδία σε ανακοίνωση – που δεν βγήκε στα αγγλικά και αναρτήθηκε στα social media της – ανέφερε πως συνεδρίασε στις 29 Ιουνίου. Επίσης πως αποφάσισε να εγκρίνει την επιλογή του Μαρκ Κλάτενμπεργκ ως τον πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της Π.Ο. της χώρας.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Ο Κλάτενμπεργκ πάντως έχει ενταχθεί και στο δυναμικό του δικτύου Fox Sports ως αναλυτής κανονισμών για το Nations League.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.