ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ιταλός τεχνικός της Σπαρτάκ: «Ο ΠΑΟΚ τελικά είχε την ποιότητα για να γυρίσει το παιχνίδι»

Ιταλός τεχνικός της Σπαρτάκ: «Ο ΠΑΟΚ τελικά είχε την ποιότητα για να γυρίσει το παιχνίδι»

Ο Ιταλός τεχνικός της Σπαρτάκ υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές χαλάρωσαν μετά το 0-2, αλλά παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ τελικά είχε την ποιότητα για να γυρίσει το παιχνίδι.

Αναλυτικά όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου:

Για το τι πήγε στραβά σήμερα στο παιχνίδι για την Σπαρτάκ: «Στο 2-0 νομίζαμε ότι όλα είναι εύκολα. Δεν κρατήσαμε καλά την μπάλα, μας κυρίευσε ο αντίπαλος μας και δεν μπορέσαμε να κάνουμε τα σχέδια μας, πραγματικότητα. Σε οποιοδήποτε παιχνίδι, αν δεν κρατάς την μπάλα, δεν μπορείς να πάρεις αυτό που θέλεις. Το δεύτερο μέρος ήταν καλύτερο για εμάς, χάσαμε κάποιες φάσεις, αλλά και πάλι δεν μπορέσαμε να κάνουμε αυτά που θέλαμε».

Για τον ΠΑΟΚ: «Είδαμε τον ΠΑΟΚ που ξέραμε. Ήταν ένα ποιοτικό παιχνίδι. Περιμέναμε αυτό το παιχνίδι από τον ΠΑΟΚ, είχε παίκτες με ποιότητα στη μεσαία γραμμή. Έπαιξε πολύ καλά, για αυτό και πήρε τη νίκη. Εμείς κάναμε πολλά λάθη για αυτό και χάσαμε».

Για τα νέα πρόσωπα που χρησιμοποίησε σήμερα: «Όλοι οι παίκτες προπονούνται μαζί μας εδώ και καιρό, για να είναι έτοιμοι να παίξουν».

Για τον κόσμο και την δύναμη της Τούμπας: «Ο κόσμος επηρέασε το παιχνίδι σίγουρα. Αλλά είμαι σίγουρος ότι οι φίλαθλοι έκαναν το χρέος και υποστήριζαν την ομάδα τους ακόμη κι όταν κερδίζαμε εμείς με 2-0».

Για τη ρεβάνς και το πως την περιμένει: «Όπως έλεγα και χθες, δεν υπάρχουν προβλέψεις σε τέτοια παιχνίδια…».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Για τις αλλαγές του: «Χθες ο Γκλουσάκοφ παραπονέθηκε για έναν πόνο στον αυχένα και δεν ήθελα να ρισκάρω και να τον βάλω να παίξει».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.