ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τρία μεγάλα σύμβολα ,η Renault,η Dacia και η Alpine στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2018 στο Παρίσι

Τρία μεγάλα σύμβολα ,η Renault,η  Dacia και η Alpine στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου 2018 στο Παρίσι

Φέτος για τη Renault η Διεθνής Έκθεση Αυτοκινήτου 2018 στο Παρίσι θα είναι μια μεγάλη γιορτή. Εκτός από τις παγκόσμιες πρεμιέρες, ενός concept car που αποτελεί το premium ρομποτικό όχημα του μέλλοντος και του Renault KADJAR, θα απολαύσουν όσοι επισκεφθούν την έκθεση αυτοκινήτου στην Πόλη του Φωτός, ένα αφιέρωμα στα 120 χρόνια Easy Life της Renault.

Επίσης θα υπάρχει για πρώτη φορά όλη η γκάμα Alpine και θα παρουσιασθούν οι τελευταίες προϊοντικές εξελίξεις της Dacia .

Οι πύλες της έκθεσης για τους εκπροσώπους του τύπου θα ανοίξουν στις 2 Οκτωβρίου και δύο ημέρες μετά αναμένεται να υπάρξει κοσμοσυρροή καθώς για δέκα ημέρες εκατομμύρια επισκέπτες από όλον τον κόσμο θα φθάσουν στο Παρίσι για την εκθεση αυτοκινήτου.

Ας δούμε όμως σήμερα την αυτοκινητοβιομηχανία της Renault που μέσα στην έδρα της θέλει να εντυπωσιάσει.

Ξεκινώντας με τη Συνέντευξη Τύπου στις 2 Οκτωβρίου, η Renault θα αποκαλύψει ένα νέο premium ρομποτικό concept car. Το πρωτότυπο αυτό όχημα αποτελεί μέρος της τριλογίας των ρομποτικών οχημάτων που η Renault παρουσιάζει μέσα στο 2018, που σχετίζονται με την εξερεύνηση καινοτομιών για παροχή υπηρεσιών διευκόλυνσης των μετακινήσεων. Αυτή η παγκοσμίως πρώτη παρουσίαση θα λάβει χώρα κατά τη διάρκεια της Συνέντευξης Τύπου στο περίπτερο της Renault (Hall 1, 9:30 π.μ.).

Παράλληλα, στην έκθεση θα παρουσιαστεί και το νέο Renault KADJAR.

Το σημαντικότερο όμως για παλιούς και νέους είναι η γιορτή της Renault gia ta 120 χρόνια επιτυχημένης πορείας και καινοτομίας με ένα πρόγραμμα γεμάτο θέαμα και ενθουσιασμό. Δύο ημέρες πριν ανοίξουν οι πύλες της έκθεσης, στις 30 Σεπτεμβρίου θα γίνει μια μεγάλη παρέλαση προς τιμή των 120 χρόνων της στο χώρο της αυτοκίνησης. Τριάντα αυτοκίνητα Renault μεταξύ των οποίων πολλά συλλεκτικά μοντέλα, θα παρελαύνουν γύρω από το Παρίσι, ως προοίμιο της Έκθεσης Αυτοκινήτου.

Με «σημαιοφόρο» το διάσημο Type A, η συλλογή των ιστορικών αυτοκινήτων της Renault θα είναι ανοικτή στο κοινό καθ’ όλη την διάρκεια της Έκθεσης, τόσο στο περίπτερο της μάρκας (Hall 1), όσο και στη θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές» (Hall 5.1).

Παράλληλα, στο Hall 2.1, η Renault, που αποτελεί μια από τις κινητήριες δυνάμεις για την ανακάλυψη νέων μορφών αυτοκίνησης, αφιερώνει ένα ολόκληρο περίπτερο προβάλλοντας στο ευρύ κοινό τις συνεργασίες (Marcel) και τα προγράμματά της (Renault Mobility και Renault Rent).

Τέλος, η Renault θα δώσει στο ευρύ κοινό την ευκαιρία να δοκιμάσει ολόκληρη τη γκάμα των ηλεκτρικών μοντέλων της, στην Πλατεία Ομονοίας (Place de la Concorde) του Παρισιού (από τις 4 Οκτώβρη και μετά).

Alpine, οικογενειακό πορτρέτο

Η Alpine, η μάρκα που λατρεύουν όσοι έχουν πάθος με την αυτοκίνηση, θα βρίσκεται στο Παρίσι με όλη τη γκάμα της διαθέσιμη για τους επισκέπτες, σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο Hall 1.

Όλη η οικογένεια της A110 θα είναι εκεί: η Α110 Pure, δύο A110 Légende καθώς και η κορυφαία A110 GT4. Η Alpine θα δώσει επίσης το παρόν και στην θεματική έκθεση «Μυθικές Διαδρομές», με πολλά συλλεκτικά μοντέλα.

Για τους λάτρεις της Dacia

Με το νέο Duster να ξεπερνά κάθε προσδοκία με τις ευρωπαϊκές του πωλήσεις, η Έκθεση του Παρισιού θα είναι μια ευκαιρία για τη μάρκα να παρουσιάσει τα προϊοντικά της νέα, αλλά και να εγκαινιάσει ένα διαγωνισμό σχεδιασμού για το Sandero Stepway. Οι επικεφαλής της Dacia ετοιμάζουν μια μεγάλη έκπληξη. Υπομονή!

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.