ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Απάτη πίσω από το «ναυάγιο» των Audi και Porsche; (βίντεο)

Απάτη πίσω από το «ναυάγιο» των Audi και Porsche; (βίντεο)

Παγκόσμιο σάλο έχει δημιουργήσει η βύθιση του πλοίου Grande America. Πληθαίνουν οι φήμες ότι υπήρξε δόλος και εσκεμμένη δολιοφθορά!

Οκτώ ημέρες πριν στις ακτές της Γαλλίας, η ανεξέλεγκτη φωτιά στο εμπορικό πλοίο Grande America βύθισε το πλοίο στον πάτο της θάλασσας. Η έκταση της φωτιάς (περιέργως) ήταν τέτοια που δεν μπορούσαν να την ελέγξουν και να σώσουν το πλοίο και το εμπόρευμα.

Όλο το προσωπικό του πλοίου είναι ασφαλές, μετά από ενέργειες του Λιμενικού σώματος, δεν συνέβη όμως το ίδιο και με τα εμπορεύματα. 2.000 ολοκαίνουργια αυτοκίνητα, μέσα στα οποία βρίσκονταν τα Audi Α3, Α5, Q7, RS 4 και RS 5, αλλά και οι Porsche 911 GT2 RS, 718 Cayman, 718 Boxster και Cayenne, θα κάνουν πλέον παρέα με τα ψάρια των Γαλλικών ακτών.

Πόσο τυχαίο ήταν τελικά το γεγονός; Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσιεύουν διεθνή μέσα, οι αρχές ήδη αναζητούν τις συνθήκες κατά τις οποίες ξεκίνησε η πυρκαγιά και ήδη πολλοί μιλούν για εσκεμμένη βύθιση του εμπορικού πλοίου, με σκοπό να αποκομιστεί μεγάλη ασφαλιστική αποζημίωση.

Τίποτα ακόμα δεν έχει αποδειχτεί και προς το παρόν περιμένουμε όλοι τις εξελίξεις των ερευνών που κάνουν οι Γαλλικές αρχές.

Η Porsche είχε τερματίσει την παραγωγή της 911 GT2 RS, ωστόσο ενημέρωσε πως θα κατασκευάσει εκ νέου το μοντέλο τον Απρίλιο και θα το παραδώσει σε αυτούς τον Ιούνιο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.