ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

«Ο Βρετανός πιλότος δεν εξέφρασε ποτέ την επιθυμία αποχώρησης από την ενεργό δράση» αναφέρει δημοσίευμα ιταλικής ιστοσελίδας

Formula 1: Ο Λιούις Χάμιλτον θα συνεχίσει στο τιμόνι της #44 Mercedes και το 2022

Στην Formula 1 για τουλάχιστον έναν ακόμη χρόνο θα παραμείνει ο Λούις Χάμιλτον, καθώς το ιταλικό Motorsport αναφέρει πως ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής δεν σκέφτηκε ποτέ το ενδεχόμενο της συνταξιοδότησης.

«Ο Βρετανός πιλότος δεν εξέφρασε ποτέ την επιθυμία αποχώρησης από την ενεργό δράση», αναφέρει το δημοσίευμα της ιταλικής ιστοσελίδας, εξηγώντας πως στην πραγματικότητα, ο Βρετανός οδηγός δεν εξέφρασε ποτέ τη βούληση να κρεμάσει το κράνος του, αλλά το θέμα δημιουργήθηκε από τον εκτελεστικό διευθυντή της Μερσέντες.

«Ο Τότο Βολφ ήταν εκείνος που τροφοδότησε το κλίμα αμφιβολίας γύρω από το στάτους του Χάμιλτον, ο οποίος πρόκειται να πλαισιώσει τον Τζορτζ Ράσελ την ερχόμενη αγωνιστική σεζόν στην πίστα», προσθέτει το ρεπορτάζ από τη γείτονα χώρα. Όπως υποστηρίζει το Motorsport, οι δηλώσεις του Βολφ δεν ήταν πληροφορίες, αλλά εκτιμήσεις, λόγω της ψυχολογικής κατάστασης που βρισκόταν μετά το Άμπου Ντάμπι ο Χάμιλτον.

Αν και ο Σερ Λίουις δεν έχει επιβεβαιωσει ουτε διαψευσει τις εκτιμήσεις του Βολφ, φέρεται αποφασισμένος να επιστρέψει στον «θρόνο» του παγκόσμιου πρωταθλητή, ύστερα από την εφετινή εξέλιξη και την επιτυχία του οδηγού της Ρεντ Μπουλ, Μαξ Φερστάπεν.

Το συμβόλαιο του Χάμιλτον εκπνέει στο τέλος του 2023, με τον Τζορτζ Ράσελ να έχει αντικαταστήσει τον Βάλτερι Μπότας και την ομάδα να μετράει οκτώ διαδοχικά πρωταθλήματα κατασκευαστών.

Θυμίζουμε πως ο, Sir πλέον, Χάμιλτον ήταν έτοιμος να σπάσει το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ, όμως το εξωφρενικό φινάλε στο Grand Prix του Άμπου Ντάμπι έδωσε τον τίτλο στον Μαξ Φερστάπεν.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

https://twitter.com/MercedesAMGF1/status/1473244368140128262

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.