ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δράμα στη Monza. Χαρίστηκαν οι αγωνοδίκες στη Mercedes;

Δράμα στη Monza. Χαρίστηκαν οι αγωνοδίκες στη Mercedes;

Δεν έλειψε το δράμα από τη Monza. Εγκαταλείψεις, ποινές και η μάχη της φθοράς των ελαστικών κράτησε και πάλι στις μύτες των ποδιών τους θεατές. Τελικά η ποινή για πιέσεις ελαστικών εκτός των ορίων δε χρεώθηκε στην Mercedes και ο Hamilton κέρδισε έναν αγώνα στον οποίο κυριάρχησε.

Το μεγαλύτερο δράμα παίχτηκε στους τέσσερεις  τελευταίους γύρους. Στη Mercedes ανακοινώθηκε η εξέταση του θέματος των πιέσεων και της πιθανής ποινής. Και αυτοί διέταξαν τον Hamilton να ανοίξει τη διαφορά για να την υπερκεράσουν. Ο Lewis έβαλε το κεφάλι κάτω, έκανε δύο φορές τον ταχύτερο γύρο και αύξησε 4 δεύτερα τη διαφορά από τον Vettel.

Ο παλιός κινητήρας που αναγκάστηκε να χρησιμοποιήσει ο Roseberg, επειδή ο καινούριος του έβγαλε προβλήματα, είχε καταλυτική επίδραση στις Mercedes και το 1-2 που κάνουν συνήθως. Ο Hamilton έδειξε ανίκητος, αλλά ο Roseberg ήταν 6ος στις δοκιμές και εγκατέλειψε στον αγώνα, από κινητήρα, τρεις γύρους πριν τον τερματισμό.

Το πρώτο σικέιν. Οι Lotus “κόβουν” τις στροφές και ο Roseberg βρίσκεται, αριστερά, εντελώς εκτός γραμμής.

Στη Ferrari, εντός έδρας, δεν ήταν τόσο τυχεροί όσο περίμεναν. Ο Raikkonen έκανε δεύτερο χρόνο στις κατατακτήριες, αλλά δεν κατάφερε να ξεκινήσει σωστά και έπεσε στις τελευταίες θέσεις. Επανέκαμψε 5ος, αλλά σίγουρα θα μπορούσε να πιέσει περισσότερο τον Hamilton. Ο Vettel δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον Βρετανό και τερμάτισε 25 δεύτερα πίσω του. Στην 3η και 4η θέση τερμάτισαν οι δύο Williams, μετά από μάχη μεταξύ τους. Απογοητευτικές και πάλι οι McLaren. Άτυχη η Lotus που είδε και τα δύο της μονοθέσια να εγκαταλείπουν στον πρώτο γύρο από ατυχήματα.

Φανερή η ζημιά στη σύγκληση των εμπρός τροχών της Lotus.

Στο παρα… κάτι αποφεύχθηκε το σοβαρό ατύχημα στην είσοδο των pits, όταν μια Sauber παραλίγο να πέσει πίσω από τη Ferrari του Vettel στο φρενάρισμα.

Βαθμολογία Οδηγών

Βαθμολογία Κατασκευαστών

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.