ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

F1: «Κόκκινη» η pole position στο Μπαχρέιν – Εντυπωσίασαν οι Ferrari (φώτο-βίντεο)

F1: «Κόκκινη» η pole position στο Μπαχρέιν – Εντυπωσίασαν οι Ferrari (φώτο-βίντεο)

Ο Σαρλ Λεκλέρκ πήρε την πρώτη pole position της καριέρας του, κάνοντας ρεκόρ γύρου στο Μπαχρέιν και αφήνοντας πίσω του τον έτερο οδηγό της Ferrari, Σεμπάστιαν Φέτελ Τρίτος ο Λιούις Χάμιλτον, τέταρτος ο Μπότας.

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε την προσπάθεια της η Ferrari για διάκριση στο αυριανό Grand Prix του Μπαχρέιν, δεύτερο αγώνα της νέας σεζόν στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Formula 1, καθώς κατέκτησε τις δύο πρώτες θέσεις στα σημερινά επίσημα δοκιμαστικά.


Τον ταχύτερο χρόνο έκανε ο Σαρλ Λεκλέρκ και ο 20χρονος Γάλλος πιλότος κατέκτησε την πρώτη pole position στην καριέρα του κι αύριο θα εκκινήσει από την πρώτη θέση, ενώ στη δεύτερη θέση θα είναι ο Γερμανός «ομόσταυλος» του στη «σκουντερία», Σεμπάστιαν Φέτελ


Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Στην τρίτη θέση αρκέστηκε ο παγκόσμιος πρωταθλητής, Λουίς Χάμιλτον με το μονοθέσιο της Mercedes, ενώ στην τέταρτη θέση έμεινε ο άλλος πιλότος της, Βάλτερι Μπότας.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.