Το ταχύτερο pit stop στην ιστορία της F1 (βίντεο)

Το ταχύτερο pit stop στην ιστορία της F1 (βίντεο)

Η αυστριακή ομάδα που αποδεδειγμένα τα τελευταία χρόνια είναι από τις πλέον αποδοτικές κατά τη διάρκεια των pit stops, πέτυχε νέο παγκόσμιο ρεκόρ κατά τη διάρκεια του βρετανικού Grand Prix!

Οι μηχανικοί της RBR υποδέχθηκαν τον Pierre Gasly στο pit lane στον δωδέκατο γύρο του δέκατου αγώνα της σεζόν του 2019 για τη Formula 1 και πέτυχαν κάτι πραγματικά εντυπωσιακό: άλλαξαν και τα τέσσερα ελαστικά στην RB15 του Γάλλου μέσα σε μόλις 1.91 sec!

Το προηγούμενο ρεκόρ ανήκε στη Williams από τον αγώνα του Μπακού το 2016. Μάλιστα αυτό δεν ήταν το μοναδικό επίτευγμα των μηχανικών των «ταύρων» αφού πέτυχαν άλλη μία νίκη μέσα στο pit lane, χαρίζοντας θέση στον Max Verstappen επί του Charles Leclerc στον επόμενο γύρο.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.