ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ευχάριστα νέα – Πήρε εξιτήριο ο Ρ.Γκροζάν – Η φωτογραφία με το γεμάτο εγκαύματα χέρι του

Ευχάριστα νέα – Πήρε εξιτήριο ο Ρ.Γκροζάν – Η φωτογραφία με το γεμάτο εγκαύματα χέρι του

Ο Ρομέν Γκροζάν που είχε ένα σοκαριστικό ατύχημα με τη Haas του στο γκραν πρι της Κυριακής στο Μπαχρέιν πήρε σήμερα εξιτήριο από το νοσοκομείο.

Ο Γκροζάν απεγκλωβίστηκε μόνος του από το φλεγόμενο μονοθέσιό του και σαν από θαύμα (και χάρη στα αυστηρά πρότυπα ασφαλείας της Formula 1) βγήκε ζωντανός. Υπέφερε μόνο από κάποια εγκαύματα στα χέρια.

Νωρίτερα ο Γκροζάν πόσταρε μια φωτό με το χέρι του γράφοντας: «Το δεξί μου χέρι σήμερα το πρωί. Η ευτυχία που είχα όταν μου είπαν ότι δεν χρειαζόταν πλήρης νάρθηκας ήταν τεράστια. Σχεδόν έκλαψα. Μια νίκη στο δρόμο για την ανάρρωση».



Ο Γκροζάν θα παραμείνει στο Μπαχρέιν για να περιθάλψουν τα εγκαύματά του. Τη θέση του στη Haas, στο γκραν πρι της Κυριακής, επίσης στο Μπαχρέιν, θα πάρει ο εφεδρικός οδηγός της ομάδας του Πιέτρο Φιτιπάλντι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Δεν είναι ακόμη γνωστό αν ο Γκροζάν θα καταφέρει να συμμετάσχει στο Γκραν Πρι του Αμπου Ντάμπι, ο οποίος θα είναι και ο τελευταίος αγώνας του στη Formula 1. Kαι αυτό γιατί και ο Γκροζάν και ο Μάγκνουσεν της ομάδας της Haas έχουν ήδη αντικατασταθεί για το 2021. Το πρωί η Haas ανακοίνωσε την απόκτηση του Μικ Σουμάχερ, γιου του θρύλου Μίκαελ Σουμάχερ, ενώ ο Γκροζάν έσπευσε να τον συγχαρεί. Την ομάδα της Haas για το 2021 θα συμπληρώσει ο επίσης προερχόμενος από τη F2 Νικίτα Μαζεπίν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.