ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Τα Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra «δαμάζουν» την έρημο της Σαχάρας.

Τα Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra «δαμάζουν» την έρημο της Σαχάρας.

Ζηλεύουμε τους ξένους συναδέλφους – δημοσιογράφους του ειδικού τύπου- που αυτήν την εβδομάδα οδηγούν στην έρημο της Σαχάρας τα pickup και SUV της Nissan. Διασχίζουν με τα Nissan Patrol, Navara, TITAN και Terra τα άγρια εδάφη στην Σαχάρα.

Οι προσκεκλημένοι – δημοσιογράφοι και στελέχη από Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης- ξεκίνησαν από την πόλη Er-Rachidia στο ανατολικό Μαρόκο και δοκιμάζουν τις δυνατότητες των φορτηγών και SUV της Nissan, μέσα στις δύσκολες συνθήκες της οροσειράς του Άτλαντα, που εκτείνεται σε περισσότερα από 2.500 χιλιόμετρα, σε όλη τη βόρεια Αφρική.

%20

Το 2006 και το 2007, ένας αυτοκινητόδρομος που διασχίζει την Er-Rachidia, μια πόλη περίπου 90.000 ατόμων που βρίσκεται σε μια αραιοκατοικημένη περιοχή, αποτελούσε μέρος της διαδρομής του φημισμένου Ράλι Paris – Dakar. Γνωστή και με την ονομασία “η πύλη της ερήμου”, αυτή η διαδρομή των 400 χιλιομέτρων ήταν γνωστή για τις περισσότερες μορφολογικές αλλαγές στο έδαφος του αγώνα, ενώ ήταν διαβόητη και για τις εξαντλητικές συνθήκες.

Τα Patrol, Navara, TITAN και Terra αποτελούν μέρος της ολοένα και πιο δημοφιλούς γκάμας των ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων της Nissan, η οποία αναμένεται να φθάσει φέτος σχεδόν το 1 εκατομμύριο σε πωλήσεις, παγκοσμίως.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Τα σκληροτράχηλα pickup και SUV της Nissan , συνδυάζουν μια σειρά χαρακτηριστικών και πλεονεκτημάτων που βασίζονται στην εμπειρία των 80 και πλέον ετών της εταιρείας, στο σχεδιασμό και την κατασκευαστική υπεροχή, καινοτόμων ελαφρών επαγγελματικών οχημάτων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.