ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κλήρωση πέντε καινούριων Renault CLIO στους πυροπαθείς της Αν.Αττικής

Κλήρωση πέντε καινούριων Renault CLIO στους πυροπαθείς της Αν.Αττικής

Όσοι από τους κατοίκους στο Μάτι είχαν αυτοκίνητο και κάηκε στις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης και 24ης Ιουλίου στην Ανατολική Αττική, τώρα μπορεί να είναι ένας από τους πέντε τυχερούς της προσφοράς που έκανε Η TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ.

Η εταιρία είχε ανακοινώσει ότι θα δώσει πέντε αυτοκίνητα σε πέντε από τους κατοίκους της πληγείσας περιοχής. Το υποσχέθηκε τότε και το υλοποιεί τώρα. Όσοι λοιπόν χάσατε από τη φωτιά το αυτοκίνητό σας μπορείτε να υποβάλετε το αίτημά σας για τη συμμετοχή σας στην κλήρωση μέχρι Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2018, στις 23:59.

Μετά την ολοκλήρωση της καταγραφής των κατεστραμμένων οχημάτων από τις Δημόσιες Αρχές, η TEOREN MOTORS Α.Ε., καλεί τους ενδιαφερόμενους που έχουν παραλάβει τη Βεβαίωση Διαγραφής του Ι.Χ. επιβατικού αυτοκινήτου τους, να επισκεφθούν την ιστοσελίδα της Renault, https://www.renault.com.gr/klirwsi/symmetoxi.html, για να συμμετέχουν στην κλήρωση.

Σε περίπτωση που οι ενδιαφερόμενοι δεν έχουν πρόσβαση σε ηλεκτρονικά μέσα, μπορούν να προσέρχονται στις κεντρικές εγκαταστάσεις της TEOREN MOTORS Α.E. στο Περιστέρι, Λεωφ. Κηφισού 138-140, από τη Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 08.00-20.00 και Σάββατο κατά τις ώρες 09.00-14.00. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210- 57 06 860.

Με την συνδρομή ειδικά εντεταλμένων εργαζομένων της Εταιρείας θα μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλλουν την αίτηση συμμετοχής τους στα ηλεκτρονικά μέσα που θα διατίθενται, ειδικά για τον σκοπό αυτό.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Με την πράξη αυτή της TEOREN MOTORS B. Ν. ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ, κάποιοι από τους πληγέντες κατοίκους θα πάρουν μια ανάσα και θα αποκτήσουν τα ολοκαίνουργια Renault Clio.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.