ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Βίντεο: Nissan GT-R 2.400 ίππων «διαλύει» το χρονόμετρο στα 400 μέτρα

Βίντεο: Nissan GT-R 2.400 ίππων «διαλύει» το χρονόμετρο στα 400 μέτρα

Για τους περισσότερους, μερικά δέκατα του δευτερολέπτου δε σημαίνουν απολύτως τίποτα. Από την άλλη, για άλλους αυτά είναι που τους χωρίζουν από την κορυφή, καθώς στόχος είναι το παγκόσμιο ρεκόρ. Το Nissan GT-R είναι ένα από αγαπημένα αυτοκίνητα των βελτιωτικών εταιρειών, οι οποίες κυνηγούν το ρεκόρ το 400άρι.

Η καλύτερη επίδοση φαίνεται πως είναι τα 7,012 δευτερόλεπτα, παρόλο που κάτι τέτοιο δεν έχει καταγραφεί, εν αντιθέσει με το 7,14 της AMS. Το συγκεκριμένο GT-R που θα δεις στοχεύει να είναι το πρώτο στον κόσμο που θα σπάει το φράγμα των 7 δευτερολέπτων. Δεν ξέρω αν είναι το πρώτο που θα το κάνει, αλλά στοιχηματίζω πως το χρονόμετρο θα σταματήσει πριν από τα 7 δευτερόλεπτα εντός του 2017…

Δείτε το βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.