ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Κόντρα Toyota Supra 2.400 ίππων και Mazda RX-7 1.000 ίππων – Ποιο θα νικήσει; (βίντεο)

Κόντρα Toyota Supra 2.400 ίππων και Mazda RX-7 1.000 ίππων – Ποιο θα νικήσει; (βίντεο)

Δύο ιαπωνικά αυτοκίνητα που έχουν λατρευτεί όσο λίγα πρωταγωνιστούν στο συγκεκριμένο άρθρο. Και τα δύο είναι πολύ βελτιωμένα, και δοκιμάζονται στο 1/4 του μιλίου. Ο λόγος για την Toyota Supra και το Mazda RX-7, με το πρώτο να είναι πολύ δυνατότερο από το δεύτερο. Αυτό συμβαίνει χάρη στον αθάνατο και… εθισμένο στη βελτίωση 2JZ-GTE, έναν από τους πιο γνωστούς κινητήρες που κατασκευάστηκαν ποτέ.

Η Supra, λοιπόν, αποδίδει 2.400 άλογα, όταν το RX-7 παίρνει δύναμη από τον 13B, ο οποίος αποδίδει 1.000 άλογα. Και τα δύο είναι ικανά να γράφουν χρόνους κάτω από τα 8 δευτερόλεπτα, αν και το RX-7 δυσκολεύεται πολύ περισσότερο, μιας και ο καλύτερός του χρόνος είναι 7,98 δευτερόλεπτα, βγαίνοντας με 281,52 χλμ/ώρα.

Δείτε τα βίντεο:

p.p1 {margin: 0.0px 0.0px 0.0px 0.0px; font: 12.0px ‘Helvetica Neue’; color: #454545}

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: autoblog.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.