ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Σούπερ sedan 605 ίππων από την Audi (εικόνες)

Σούπερ sedan 605 ίππων από την Audi (εικόνες)

Η Audi αποκάλυψε το S8 Plus, το κορυφαίο sedan στην γκάμα της. Τα χαρακτηριστικά του τρομάζουν ακόμη και supercar. Το Audi S8 Plus είναι η κορυφαία έκδοση του κορυφαίου μοντέλου στη γκάμα της Audi, του A8. Και τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τρομάζουν…

Το S8 Plus είναι αυτή πλέον το κορυφαίο sedan στην γκάμα της Audi. Πλέον ο διτούρμπινος 4,0 λτ. βενζινοκινητήρας του, V8, αποδίδει 605 ίππους και 750 Nm ροπής (overboost).

Οι τιμές αυτές χαρίζουν στο μοντέλο της Audi 0-100 χλμ./ώρα σε 3,8 δλ και τελική ταχύτητα 305 χλμ./ώρα. Το μοτέρ συνεργάζεται με το 8τάχυτο, αυτόματο κιβώτιο tiptronic και με τετρακίνηση, όπως και κάθε μοντέλο που φέρει το διακριτικό S εξάλλου.

Οι αισθητικές αλλαγές είναι περιορισμένης έκτασης και περιλαμβάνουν διακριτικά αεροδυναμικά βοηθήματα, ανθρακονήματα στους εξωτερικούς καθρέφτες, φώτα τεχνολογίας Matrix LED και ειδικούς λογότυπους σε αμάξωμα και εσωτερικό. Η τιμή του είναι στη Γερμανία φτάνει τα 145.200 ευρώ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
supamsfn3
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.