ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Το τμήμα Porsche Exclusive στα καλύτερά του! Τα πέντε κορυφαία μοντέλα (βίντεο)

Το τμήμα Porsche Exclusive στα καλύτερά του! Τα πέντε κορυφαία μοντέλα (βίντεο)

Το τμήμα εξατομίκευσης Exclusive της Porsche μετατρέπει τα όνειρα σε πραγματικότητα από το 1986. Αυτό όμως που χαρακτηρίζει τα μοντέλα που βγαίνουν από το συγκεκριμένο τμήμα, ακόμα και σε σχέση με τα ευρείας παραγωγής μοντέλα της ίδιας της Porsche, είναι το πάθος, η δεξιοτεχνία και η προσοχή στη λεπτομέρεια.

Στην πέμπτη θέση του Top 5 με τα μοντέλα του τμήματος Porsche Exclusive βρίσκεται η 911 Club Coupe του 2012 που κατασκευάστηκε σε 13 κομμάτια για να τιμήσει τα 60 χρόνια των Porsche Club.

Στην τέταρτη θέση βρίσκεται η 911 Speedster του 2011 που φτιάχτηκε για επέτειο των 25 ετών από την δημιουργία του τμήματος Exclusive. Στην τρίτη θέση ακολουθεί η 911 Sport Classic του 2009 με την duck tail και τις κλασικές ζάντες της Fuchs.

Στην δεύτερη θέση βρίσκουμε την 911 turbo S του 1992 που κατασκευάστηκε σε μόλις 86 κομμάτια.

Στην κορυφή του Top 5 αυτής της εβδομάδας βρίσκεται ένα καλυμμένο μοντέλο που θα παρουσιαστεί μέσα στην χρονιά που διανύουμε, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πηγή: Παναγιώτης Πανάγος, drive.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.