ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Βολές του υπό παραίτηση Ο.Βουδούρη κατά του Γ.Μουζάλα – Μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητές του

Βολές του υπό παραίτηση Ο.Βουδούρη κατά του Γ.Μουζάλα – Μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητές του

Να παραιτηθεί από τη θέση το γενικού γραμματέα Πρώτης Υποδοχής και Ταυτοποίησης προτίθεται ο Οδυσσέας Βουδούρης, καθώς μέχρι σήμερα δεν έχει υπογραφεί το ΦΕΚ με τις αρμοδιότητές  του.

Μιλώντας στον Σκάι ο κ. Βουδούρης επέρριψε τις ευθύνες σχετικά με τις αρμοδιότητές του στον αναπληρωτή υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα.

«Το ερώτημα είναι απλό. Γιατι ο υπουργός δεν εφαρμόζει το νόμο;» ανέφερε ο κ. Βουδούρης μιλώντας στον Σκάι. Παράλληλα έκανε έκκληση στον αναπληρωτή υπουργό να συναντηθούν και να του πει «πρόσωπο με πρόσωπο» αν δεν τον θέλει στη θέση αυτή.

Ο κ. Βουδούρης έχει τοποθετηθεί στη θέση αυτή από τον περασμένο Απρίλιο αλλά έκτοτε δεν έχει επισήμως αναλάβει δραστηριότητες, καθώς ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννης Μουζάλας, δεν έχει υπογράψει το σχετικό ΦΕΚ.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο κ. Μουζάλας  με έγγραφό του προς το γραφείο του Γενικού Γραμματέα στις 3 Αυγούστου ζητά από τον Οδυσσσέα Βουδούρη να τον ενημερώνει για κάθε του απόφασή του ώστε να τις εγκρίνει, μέχρι να εκδοθεί το σχετικό ΦΕΚ για τις αρμοδιότητες.

Ο Γενικός Γραμματέας στις 8 Σεπτεμβρίου με επιστολή του προς τον υπουργό τον ενημερώνει για την κρισιμότητα της κατάστασης στο προσφυγικό καθώς μια σειρά ενεργειών που ορίζει η νομοθεσία όπως η διοικητική δομή των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων έχουν κολλήσει εξαιτίας του ότι δεν έχει επισήμως αρμοδιότητες η Γενική Γραμματεία και ο ίδιος προσωπικά.

Σημειώνεται ότι ο  κ. Βουδούρης, πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ, συνεργάζεται τα τελευταία τρία χρόνια με το ΣΥΡΙΖΑ – ήταν υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου το 2014 και υποψήφιος βουλευτής, στις εθνικές εκλογές του 2015, αλλά δεν εξελέγη.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Διορίστηκε στη θέση του Γενικού Γραμματέα Υποδοχής του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης με απόφαση που υπέγραψαν ο πρωθυπουργός και ο ο υπουργός Εσωτερικών και Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Παναγιώτης Κουρουμπλής. Ο διορισμός του δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως, στο τεύχος Υπαλλήλων Ειδικών Θέσεων και Οργάνων Διοίκησης Φορέων του Δημοσίου και Ευρύτερου Δημοσίου Τομέα (ΦΕΚ. 183/Υ. Ο. Δ. Δ. /6-4-2016).

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.