«Η Δημοκρατική Συμπαράταξη ανασυγκροτείται και επανενώνει όλα τα κομμάτια του κεντροαριστερού χώρου», τόνισε ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, Στέφανος Ξεκαλάκης, μιλώντας απόψε σε εκδήλωση που οργάνωσε στην Πάτρα η νομαρχιακή επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αχαΐας.

Όπως σημείωσε, «η Δημοκρατική Συμπαράταξη μπορεί να αποτελέσει την εναλλακτική, προοδευτική πρόταση διακυβέρνησης, καθώς και το ανάχωμα στην δεξιά παλινόρθωση που διαφαίνεται δημοσκοπικά».

Επίσης, ο Στέφανος Ξεκαλάκης ανέφερε ότι «αυτό που μας ενδιαφέρει τώρα, είναι η επανασύνδεσή μας με την κοινωνία», διότι όπως πρόσθεσε, «τα εγχειρήματα ανασυγκρότησης προχωρούν μέσα από κοινωνικές γεφυρώσεις, για αυτό και εμείς εκεί εστιάζουμε και στοχεύουμε».

Σε άλλο σημείο της ομιλίας του, ο γραμματέας της κεντρικής πολιτικής επιτροπής του ΠΑΣΟΚ, ανέφερε ότι «η κυβέρνηση, μέσα από μια ανερμάτιστη πολιτική, καθυστερεί επικίνδυνα το κλείσιμο της αξιολόγησης», προσθέτοντας ότι «χάνει και τα ελάχιστα ψήγματα αξιοπιστίας της έναντι των εταίρων, για να φτάσει σε κάποιο σημείο, όπου θα τα δώσει όλα, μόνο και μόνο για να κρατηθεί για λίγο ακόμα στην εξουσία».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ