ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με τον Ηλ. Ψινάκη για τον ζητήματα του Δήμου Μαραθώνα

Συνάντηση Π. Σκουρλέτη με τον Ηλ. Ψινάκη για τον ζητήματα του Δήμου Μαραθώνα

Συνάντηση με τον δήμαρχο Μαραθώνα, Ηλία Ψινάκη είχε σήμερα Πέμπτη ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο υπουργός ενημερώθηκε για τα ζητήματα που απασχολούν τον Δήμο Μαραθώνα και συζητήθηκαν οι δυνατότητες παρέμβασης της Πολιτείας, προκειμένου να διευκολύνει το έργο της δημοτικής Αρχής.

Ο δήμαρχος ζήτησε τη συνδρομή του υπουργείου Εσωτερικών προκειμένου να αποκατασταθούν βλάβες στην ύδρευση του δήμου που προκλήθηκαν από την πρόσφατη πυρκαγιά που έπληξε την Ανατολική Αττική.

Ο κ. Σκουρλέτης συμφώνησε στην επιχορήγηση του Δήμου, με σκοπό την υλοποίηση έργων υποδομής, για την αντιμετώπιση των ανωτέρω προβλημάτων.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο κ. Ψηνάκης έθεσε στον υπουργό και άλλα ζητήματα που αφορούν στον Δήμο, όπως η ένταξη στο «Πρόγραμμα ΑΚΣΙΑ» τελεσίδικων δικαστικών αποφάσεων, η εξόφληση των οποίων θα δώσει τη δυνατότητα στον δήμο να προχωρήσει σε σημαντικές επενδύσεις που θα συμβάλλουν καθοριστικά στην οικονομική ανάπτυξη της περιοχής και στην αύξηση της επισκεψιμότητας τόσο στο Δήμο Μαραθώνα όσο και στο σύνολο της Αττικής.

Επίσης, εκφράστηκε η ανάγκη στελέχωσης του δήμου με εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό, προκειμένου να ωριμάσουν έργα υποδομών και στη συνέχεια να υλοποιούνται αποτελεσματικά.

Ο κ. Σκουρλέτης τόνισε ότι το υπουργείο Εσωτερικών θα εξακολουθεί να στηρίζει έμπρακτα τα αιτήματα των δήμων, με κατεύθυνση στην αποτελεσματικότερη και ουσιαστικότερη λειτουργία τους, για την κάλυψη των αναγκών των πολιτών.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.