ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτό το 9,9% του Βελόπουλου ΄διαβάζεται και ανάποδα: 6,6%. Και αν...

Π. Σκουρλέτης: «Ορατά τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης»

Π. Σκουρλέτης: «Ορατά τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης»

«Η χώρα μας είναι «καταδικασμένη» να ζει τα τελευταία χρόνια μέσα σε σκληρές συνθήκες δημοσιονομικής λιτότητας. Κατορθώσαμε και σταματήσαμε τον κατήφορο. Έχει σταθεροποιεί η κατάσταση και είναι ορατά τα σημάδια της οικονομικής ανάκαμψης, η οποία θα μας επιτρέψει με περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις του λαού να διεκδικήσουμε ένα καλύτερο μέλλον» τόνισε ο υπουργός Εσωτερικών Παναγιώτης Σκουρλέτης, εγκαινιάζοντας το Πληροφοριακό Κέντρο της Ελληνικής Αστυνομίας (ΕΛ.ΑΣ.) στο πλαίσιο της 82ης ΔΕΘ.

Σε χαιρετισμό που απηύθυνε, ο κ. Σκουρλέτης εξέφρασε την άποψη ότι η χώρα βαδίζει σε μία νέα φάση που θέλει νέες ιδέες, νέους μηχανισμούς και νέα πρόσωπα. «Το έχουμε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και μπορούμε να το πετύχουμε μέσα από την ενότητα των δυνάμεών μας και την υιοθέτηση μίας αντίληψης που θα χαρακτηρίζεται από ανιδιοτέλεια και αυταπάρνηση» είπε.

Στο σημείο αυτό ανέφερε χαρακτηριστικά: «Κανείς δεν πρέπει να είναι υπουργός για την καρέκλα, αλλά πρέπει να είναι υπουργός για τον λαό. Κανείς δεν πρέπει να είναι αστυνομικός για τον μισθό του, αλλά πρέπει να αισθάνεται ότι υπηρετεί την κοινωνία». «Εάν ο καθένας -πρόσθεσε- το υιοθετήσει αυτό στο επίπεδο των ευθυνών του είναι βέβαιο ότι το επόμενο διάστημα θα είναι καλύτερο για όλους μας».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.