ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Αυτός ο Βαρτζόπουλος (και «καραμανλικός» τρομάρα του) πόσα «κιλά» πολιτικά χαζός είναι;

Με 41,20% μπροστά η Φ. Γεννηματά έναντι του Ν.Ανδρουλάκη

Με 41,20% μπροστά η Φ. Γεννηματά έναντι του Ν.Ανδρουλάκη

Χθες η ροή της καταμέτρησης των αποτελεσμάτων σταμάτησε λίγο μετά τη 01:00 και ενώ η καταμέτρηση ήταν σε ποσοστό περίπου 85% της επικράτειας. Η Επιτροπή Διαδικασιών και Δεοντολογίας σταμάτησε την καταμέτρηση των ψήφων και τη ροή αποτελεσμάτων και ο καθηγητής Νίκος Αλιβιζάτος ενημέρωσε πως το σύνολο των ψηφοδελτίων θα περαστεί στο ηλεκτρονικό σύστημα το πρωί, οπότε θα ανακοινωθούν και τα επίσημα τελικά με μικρές αυξομειώσεις στα ποσοστά.

Πάντως το επίσημο αποτέλεσμα δεν έχει δοθεί ακόμα στη δημοσιότητα. Η τελευταία ενημέρωση είναι από τα 787 εκλογικά κέντρα σε σύνολο 878 και δείχνει τα ποσοστά των δύο πρώτων που θα διεκδικήσουν το χρίσμα του αρχηγού την επόμενη Κυριακή να είναι μικρότερα. Περισσότερο της Φώφης Γεννηματά και λιγότερο του Νίκου Ανδρουλάκη.

Υπενθυμίζεται πως χθες το βράδυ όταν και σταμάτησε η καταμέτρηση η Φ.Γεννηματά συγκέντρωνε το 42,50% και έως τώρα βρίσκεται στο 41,20%. Ενώ ο κ.Ανδρουλάκης χθες συγκέντρωνε 25,14% και έως τώρα βρίσκεται στο 24,85%.

Αποτελέσματα επικράτειας από 198.957 ψηφοφόρους σε 787 από 878 εκλογικά τμήματα:

Γεννηματά 41,20%

Ανδρουλάκης 24,85%

Καμίνης 13,78%

Θεοδωράκης 10,78%

Μανιάτης 4,51%

Ραγκούσης 2,43%

Γάτσιος 1,71%

Πόντας 0,54%

Τζιώτης 0,20%

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.