ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Αδιανόητες απειλές Π.Καμμένου προς Ν.Νικολόπουλο: «Θα σου κόψω όλες τις διαφημίσεις» (φωτό)

Αδιανόητες απειλές Π.Καμμένου προς Ν.Νικολόπουλο: «Θα σου κόψω όλες τις διαφημίσεις» (φωτό)

Στο φως της δημοσιότητας ήρθε το μήνυμα που προκάλεσε την μήνυση του ανεξάρτητου βουλευτή, Νίκου Νικολόπουλου, κατά του Πάνου Καμμένου. Το μήνυμα το δημοσιοποίησε ο ίδιος ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας.

Ο Π. Καμμένος απέστειλε γραπτό μήνυμα sms στον κ. Νικολόπουλο απειλώντας τον, μεταξύ άλλων, ότι θα σταματήσει από σήμερα το απόγευμα να λαμβάνει κρατική διαφήμιση στις ιστοσελίδες που φέρεται να έχει υπό τον έλεγχό του. Αυτό ανέφερε ο Ν.Νικολόπουλος και στη μήνυση του.

Η απειλή αυτή επιβεβαιώνεται και από το sms που θα διαβάσετε:

  • Καμμένος: Για να μην στεναχωρηθεί το απόγευμα θα σου βγάλω όλα τα σάιτ από το γραφείο σου με κρατικές διαφημίσεις και τα άλλα με τον Παπά.
  • Νικολόπουλος: Εκβιασμός; Ολα στο φως!!!
  • Καμμένος: Καθόλου απλώς τώρα εξηγούνται όλα Νικολάκη μου.

Για «βία κατά πολιτικού σώματος» που τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών μήνυσε τον αρχηγό τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων (ΑΝΕΛ) Πάνο Καμμένο ο ανεξάρτητος βουλευτής Αχαϊας Νίκος Νικολόπουλος.

Όπως είναι ήδη γνωστό, ο κ. Νικολόπουλος μετέβη νωρίτερα σήμερα στην υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας, στον 6ο όροφο της ΓΑΔΑ και συνοδευόμενος από τον δικηγόρο του, κ. Γιάννη Τσολάκο κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά κατά του κ. Καμμένου.

Η μήνυση αφορά παράβαση του άρθρου 157 του Ποινικού Κώδικα που αναφέρει ότι «όποιος με βία ή με απειλή βίας επιβάλλει στη Βουλή ή την Κυβέρνηση ή σε μέλος τους την εκτέλεση, παράλειψη ή ανοχή πράξης που ανάγεται στα καθήκοντά τους τιμωρείται με κάθειρξη τουλάχιστον δέκα ετών».

Συνεργάτες του κ. Καμμένου αρνήθηκαν ότι ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ προχώρησε σε οποιοδήποτε εκβιασμό κατά του ανεξάρτητου βουλευτή.

Ο Πάνος Καμμένος σήκωσε το γάντι και απάντησε στον ανεξάρτητο βουλευτή, λέγοντας πως “δεν απείλησα ποτέ τον Νικολόπουλο”.

«Το μόνο που έκανα ήταν ότι τον πήρα τηλέφωνο και του είπα ότι θα αποκαλύψω στη Βουλή πως στα site που έχει παίρνει κονδύλια από κρατική διαφήμιση» είπε ο πρώην υπουργός Αμυνας.

Υπενθυμίζεται ότι το 2015 ο Νίκος Νικολόπουλος, ως βουλευτής των ΑΝΕΛ, είχε καταψηφίσει το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα, με αποτέλεσμα να διαγραφεί από την κοινοβουλευτική ομάδα, ωστόσο δεν παρέδωσε την έδρα του.

Η ανακοίνωση των ΑΝΕΛ

Ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Πάνος Καμμένος δίνει στη δημοσιότητα τα μηνύματα που επικαλείται ο κ. Νίκος Νικολόπουλος ώστε να αποκαλυφθεί το μέγεθος της γελοιότητας του υποτιθέμενου εκβιασμού.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!
ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.