ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: «Περιπολώ μαζί με την ΕΛΑΣ την πλατεία – Αν δεν συμμορφωθούν θα την κλείσω»

Δήμαρχος Νέας Σμύρνης: «Περιπολώ μαζί με την ΕΛΑΣ την πλατεία – Αν δεν συμμορφωθούν θα την κλείσω»

Ακόμα και με κλείσιμο της πλατείας της Νέας Σμύρνης προειδοποίησε ο δήμαρχος Σταύρος Τζουλάκης.

Σε περίπτωση που δεν τηρηθούν οι κανόνες από πολίτες και μαγαζιά, ο δήμαρχος έκανε γνωστή την πρόθεσή του να προχωρήσει στο κλείσιμο της πλατείας, την ώρα που εικόνες με συναθροίσεις σε ανοιχτούς χώρους προκαλούν προβληματισμό στην κυβέρνηση.

Μιλώντας στο Open, ο δήμαρχος ανέφερε:

«Εγώ με ένα κλιμάκιο της ΓΑΔΑ, τέσσερα άτομα αστυνομικοί και ένας αξιωματικός, μαζί με μένα, περνάμε κάθε βράδυ από όλα τα καταστήματα της πλατείας. Τους επισημαίνουμε ποια είναι όλα τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται και αυτό έγινε και χθες, 21:00-23:00. Γίνεται σαφές ότι εάν δεν συμμορφωθούν, θα αναγκαστώ να κλείσω την πλατεία, πράγμα που θα επιδεινώσει την ήδη βεβαρημένη κατάστασή τους».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Πρόσθεσε πως επειδή η νεολαία πρέπει να ξεδώσει, το Σάββατο, θα μεταδοθεί ηλεκτρονικά και μέσω ηχείων που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή, η συναυλία του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.