ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ελληνική Λύση για το νέο lockdown: «Παραδοχή κυβερνητικής αποτυχίας – Δημιουργεί ζημιά 3 δισ.ευρώ»

Ελληνική Λύση για το νέο lockdown: «Παραδοχή κυβερνητικής αποτυχίας – Δημιουργεί ζημιά 3 δισ.ευρώ»

Μια σκληρή ανακοίνωση τύπου εξέδωσε η Ελληνική Λύση του Κυριάκου Βελόπουλου μετά τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε ο Πρωθυπουργός.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

“Η παραδοχή της κυβερνητικής αποτυχίας και ανικανότητας διά στόματος του ίδιου του πρωθυπουργού αποδεικνύεται από την επανάληψη επιβολής οριζόντιων απαγορεύσεων στην οικονομική και κοινωνική δραστηριότητα των Ελλήνων.

Την ώρα όμως που απαγορεύει την κυκλοφορία και την δραστηριότητα στους Αθηναίους, συνεχίζει να απαιτεί την πληρωμή τελών κυκλοφοριας και ασφαλίστρων στο ακέραιο.

Προκαλεί εκ νέου ζημιά άνω των 3 δις στην ελληνική οικονομία, ρίχνοντας την χώρα σε νέο φαύλο κύκλο δανεισμού.

Αδιαφορεί για τους επιχειρηματίες αντί να τους αποζημιώνει βάσει τζίρου των προηγούμενων ετών.

Αδιαφορεί για τους εργαζόμενους που δεν ξέρουν τι θα τους ξημερώσει.

Αδιαφορεί για τους μακροχρόνια ανέργους, που πάλι δεν έχουν ούτε βοήθεια, ούτε προοπτική.

Δεν είναι δυνατόν να επαναλαμβάνεις τις ίδιες εσφαλμένες ενέργειες και να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα.
Η Ελληνική Λύση έχει καταθέσει πλήρες σχέδιο αντιμετώπισης της πανδημίας με παράλληλη προστασία της οικονομικής και κοινωνικής ζωής.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Η αδιάλειπτη οικονομική δραστηριότητα με τα ανάλογα υγειονομικά πρωτόκολλα λειτουργίας, η διενέργεια συνεχών, μαζικών δωρεάν τεστ και η προμήθεια φαρμάκων κατά του κορονοϊού για να αποσυμφορηθεί το ΕΣΥ είναι η μοναδική οδός εξόδου, πού όμως κάποιοι φαίνεται ότι δεν την θέλουν. Το ερώτημα είναι, «γιατί»”

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.