ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

O B.Λεβέντης διαψεύδει τα σενάρια συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ

O B.Λεβέντης διαψεύδει τα σενάρια συνεργασίας με το ΣΥΡΙΖΑ

Να διαψεύσει τα σενάρια συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης από το βήμα της  Βουλής λίγες ώρες μετά τα νέα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι θα συνοδεύσει τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα στις ΗΠΑ.

Ο ίδιος δε επιβεβαίωσε ότι θα συνταξιδέψει με τον κ. Τσίπρα λέγοντας ωστόσο ότι η πρόσκληση δεν προήλθε από τον πρωθυπουργό αλλά από τους ομογενείς.

«Ένας βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, ένας κύριος Κεγκέρογλου δήλωσε ότι έκλεισε το “κονέ” της Ένωσης Κεντρώων με τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω τι πάει να πει “κονέ”» είπε χαρακτηριστικά σε άλλο σημείο για να προσθέσει «Είπα ότι δεν θα συνεργαστώ με τον ΣΥΡΙΖΑ. Τι άλλο να κάνω; Τι να πω;».

Επιπροσθέτως, κατηγόρησε την κυρία Φώφη Γεννηματά και τον κ. Σταύρο Θεοδωράκη ότι έχουν μετατρέψει τα κόμματά τους σε «θυγατρικές του Μητσοτάκη». «Η ΝΔ με συμμάχους την κυρία Φώφη και τον κύριο Σταύρο έδωσαν ξανά στον κ. Μητσοτάκη την ελπίδα για μπόνους 50 εδρών» είπε.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Αναφορικά δε με την πρόσφατη αποχώρηση του κ. Γιάννη Καλλιάνου από το κόμμα είπε ότι «ο κόσμος δεν εκτιμά τα κόμματα που παίρνουν στελέχη από αλλού. Το μέλλον θα δείξει αν παίρνετε ή όχι στελέχη».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.