ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Ένωση Κεντρώων: «Τσίπρας και Μητσοτάκης μετέτρεψαν σε φαρσοκωμωδία την Αναθεώρηση του Συντάγματος»

Ένωση Κεντρώων: «Τσίπρας και Μητσοτάκης μετέτρεψαν σε φαρσοκωμωδία την Αναθεώρηση του Συντάγματος»

Φαρσοκωμωδία χαρακτήρισε τη συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για τη Συνταγματική Αναθεώρηση η Ένωση Κεντρώων, εξαπολύοντας επίθεση σε κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση.

Και αυτό γιατί όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ένωση Κεντρώων άλλος βάδιζε για Δύση και άλλος για Ανατολή. Η ανακοίνωση αναφέρει χαρακτηριστικά πως «ο κ. Τσίπρας ισχυρίζεται ότι η παράταξή του ταυτίζεται με την πρόοδο και συνεπώς ο κ. Μητσοτάκης αποτελεί τη συντήρηση. Η Ένωση Κεντρώων πιστεύει ότι τόσο ο κ. Τσίπρας όσο και ο κ. Μητσοτάκης είναι και οι δύο συντήρηση και αυτό φάνηκε από τη συζήτηση στη Βουλή για την Αναθεώρηση του Συντάγματος, όπου ο ένας επεδίωκε να τη φέρει στον άλλον».

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

«Η λεγόμενη Συνταγματική Αναθεώρηση απεδείχθη τελικά φαρσοκωμωδία, αφού ο ένας βάδιζε για Δύση και ο άλλος για Ανατολή. Το κοινό σημείο ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ ήταν ο φανατισμός και η πόλωση και ο νέος δικομματισμός που μανιωδώς προσπαθούν να εγκαθιδρύσουν» καταλήγει η Ένωση Κεντρώων.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.