ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Έτσι εξηγείται το σπίτι του Βολταίρου...

Γ.Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Θα είναι μια γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής»

Γ.Παπανδρέου για εκλογές ΚΙΝΑΛ: «Θα είναι μια γιορτή δημοκρατίας και συμμετοχής»

Μέσω ανάρτησής του ο Γιώργος Παπανδρέου έστειλε το δικό του μήνυμα ενόψει των εκλογών του ΚΙΝΑΛ.

Πιο συγκεκριμένα δηλώνει πως «είναι πολύ σημαντικός στόχος η Παράταξή μας να γίνει πάλι μεγάλη και ισχυρή. Να γίνει καταλύτης των πολιτικών εξελίξεων».

Μιλώντας για τις εσωκομματικές διαδικασίες τον Δεκέμβριο σημείωσε ότι, «θα είναι η διαδικασία αυτή μια γιορτή δημοκρατίας, μια γιορτή συμμετοχής». «Οι υπογραφές που μαζεύτηκαν σε πολύ λίγο χρόνο δείχνουν το ενδιαφέρον του κόσμου να ξαναζήσει μια Παράταξη που πάει τη χώρα μπροστά», υπογραμμίζει.

Σημειώνεται ότι σήμερα ολοκληρώθηκε η προθεσμία υποβολής υπογραφών για να κηρυχθούν επισήμως υποψήφιοι για την ηγεσία του ΚΙΝΑΛ. Ο Γιώργος Παπανδρέου συγκέντρωσε 20.000 ηλεκτρονικές υπογραφές αλλά κατέθεσε 82 από τα μέλη της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής. Υπενθυμίζεται πως χρειάζεται ο κάθε υποψήφιος να εξασφαλίσει 5.000 υπογραφές ή 45 από την ΚΠΕ.

Μια φωτογραφία χίλιες λέξεις: Ακολούθησε το pronews.gr στο Instagram για να «δεις» τον πραγματικό κόσμο!

Συνολικά συγκεντρώθηκαν 83.000 υπογραφές. Έως τώρα, η αρμόδια επιτροπή, η ΕΔΕΚΑΠ, παραμένει στην Χαριλάου Τρικούπη, ώστε να διασταυρωθεί η μοναδικότητα των υπογραφών.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Tο pronews.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το pronews.gr ουδεμία νομική ή άλλα ευθύνη φέρει.

Δικαίωμα συμμετοχής στη συζήτηση έχουν μόνο όσοι έχουν επιβεβαιώσει το email τους στην υπηρεσία disqus. Εάν δεν έχετε ήδη επιβεβαιώσει το email σας, μπορείτε να ζητήσετε να σας αποσταλεί νέο email επιβεβαίωσης από το disqus.com

Όποιος χρήστης της πλατφόρμας του disqus.com ενδιαφέρεται να αναλάβει διαχείριση (moderating) των σχολίων στα άρθρα του pronews.gr σε εθελοντική βάση, μπορεί να στείλει τα στοιχεία του και στοιχεία επικοινωνίας στο [email protected] και θα εξεταστεί άμεσα η υποψηφιότητά του.